Terug

Over Thibo Online

180 jaar kennis en kunde

Al sinds de oprichting in 1842 vergaart Thibo, waar Thibo Online onderdeel van is, kennis en kunde op het gebied van draadproducten en alle processen die de kwaliteit daaromtrent in positieve en negatieve zin beïnvloeden. Thibo heeft daarmee door de jaren heen een zeer deskundig team en netwerk opgebouwd om tot kwalitatief zeer hoogwaardige producten te kunnen komen. Al 180 jaar kopen de klanten van Thibo naar grote tevredenheid een goed product. Nu ook jij via Thibo Online!

Meest uitgebreide programma van de Benelux

Door een combinatie van "ouderwets handwerk" en moderne hedendaagse productietechnieken biedt Thibo Online het meest complete programma van de Benelux en daarbuiten. Uiteraard is Thibo voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten, maar de basis van dit programma ben jij als klant. Bij veranderende wensen verandert het programma mee en blijft Thibo Online bij de tijd!

Plan Hitmetal

Grote voorraad

De 48.000 m2 aan productie en opslagruimte waarover Thibo Online beschikt evenals de grote voorraad eindproducten en halffabrikaten maken het mogelijk om een divers programma aan te kunnen bieden. Zowel in de kleine als grote hoeveelheid kan zonder problemen worden voorzien. 

Snelle levering aan huis of op projectlocatie

Thibo Online ontzorgt op het gebied van transport en logistiek. Wens je de bestelling aan huis of op de zaak geleverd te hebben? Geen probleem! Ga je liever niet zelf rijden indien de materialen nog naar een projectlocatie moeten? Ook geen probleem bij. Jouw bestelling kan daar waar je wenst geleverd worden en eventueel zelfs gelost worden zonder dat jij er omkijken naar hebt. Alleen nog even de ontvangstbon tekenen!

Thibo Online levert in Nederland, België en Duitsland.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »