Terug

Help jij ons onze shop te verbeteren? Maak kans op een Bol.com cadeaubon van €25,-

Thibo Online

Ruim 175 jaar kennis en kunde

Al sinds de oprichting in 1842 vergaart Hitmetal, waar Thibo Online onderdeel van is, kennis en kunde op het gebied van draadproducten en alle processen die de kwaliteit daaromtrent in positieve en negatieve zin beïnvloeden. Hitmetal heeft daarmee door de jaren heen een zeer deskundig team en netwerk opgebouwd om tot kwalitatief zeer hoogwaardige producten te kunnen komen. Al meer dan 175 jaar kopen de klanten van Hitmetal naar grote tevredenheid een goed product. Nu ook ú via Thibo Online!

Meest uitgebreide programma van de Benelux

Door een combinatie van "ouderwets handwerk" en moderne hedendaagse productietechnieken biedt Thibo Online het meest complete programma van de Benelux en daarbuiten. Uiteraard is Thibo voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten, maar de basis van dit programma bent u als klant. Bij veranderende wensen verandert het programma mee en blijft Thibo Online bij de tijd!

Plan Hitmetal

Grote voorraad

De 48.000 m2 aan productie en opslagruimte waarover Thibo Online beschikt evenals de grote voorraad eindproducten en halffabrikaten maken het mogelijk om u met een divers programma aan uw behoefte te kunnen voorzien. Zowel in de kleine als grote hoeveelheid kan zonder problemen worden voorzien. 

Snelle levering aan huis of op projectlocatie

Thibo Online ontzorgt u op het gebied van transport en logistiek. Wenst u de bestelling aan huis of op de zaak geleverd te hebben? Geen probleem! Gaat u liever niet zelf rijden indien de materialen nog naar een projectlocatie moeten? Ook geen probleem bij Thibo Online. Uw bestelling kan daar waar u wenst geleverd worden en eventueel zelfs gelost worden zonder dat u er omkijken naar heeft. Alleen nog even de ontvangstbon tekenen!

Thibo Online levert alleen in Nederland, België en Duitsland.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,2 / 10 - 43 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »