Terug

Openings-/levertijden bouwvakperiode

  • Ruim 178 jaar kennis en kunde
  • Voor 12:00u besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Poortonderdelen

Poortonderdelen

Poortonderdelen van Thibo Online

Bij Thibo Online kun je eenvoudig alles bestellen voor het plaatsen van een hekwerk. Dat betekent dus ook poortonderdelen, denk hierbij aan: sloten, slotvangers, scharnieren, poortsluiters, grondstops & grondgrendels, poortvangers, automatisatie & elektronica, toebehoren en gereedschap. Veel van deze producten zijn afkomstig van Locinox. Locinox is een totaalleverancier en trendzetter van poortonderdelen en hekwerk beveiliging. Het bedrijf staat bekent om zijn uitstekende producten. Bij Thibo Online gaan we voor kwaliteit en daarom zijn we enorm trots en blij dat we met Locinox kunnen samenwerken. Hieronder volgt een kleine omschrijving per productcategorie binnen de poortonderdelen: 

 
Sloten

Diverse soorten sloten. Van opbouw tot inbouw en van eenvoudig tot uitgebreid. Opzoek naar een poortslot, die ga je hier zeker vinden.

Benieuwd? Klik hier! 

 

Slotvangers

Diverse soorten slotvangers. Een slotvanger is een product dat de vleugel en het slot van je poort opvangt zodat je daarna eenvoudig de poort kunt sluiten. Bij Thibo Online bieden we diverse soorten slotvangers aan, van kunststof tot metaal tot RVS. 

Benieuwd? Klik hier! 

 
Scharnieren

Thibo Online heeft een ruim aanbod poortscharnieren. Verkrijgbaar in tegen verschillende prijzen en vormen van kwaliteit. Voor iedere poort wat wils. Van simpele scharnieren tot luxe scharnieren. Hier vindt je wat je nodig hebt!

Benieuwd? Klik hier! 

 
Poortsluiters

Opzoek naar materialen die er voor zorgen dat je poort sluit. Zoek niet verder! Bij Thibo Online hebben we diverse soorten Locinox poortsluiters.

Benieuwd? Klik hier! 

 
Grondgrendels & grondstops

Opzoek naar een grendel of grondstop voor je poort. Thibo Online heeft ze in verschillende soorten en maten. Een grondstop zorgt ervoor dat je poort op een bepaald punt blijft hangen. Een bekende vorm is een kunststof blok in de grond in het midden van de poort, waar de poort in valt. De grondgrendel zorgt ervoor dat de poort vergrendeld waardoor hij op zijn plaats blijft staan.

Benieuwd? Klik hier! 

 
Poortvangers

Een poortvanger is een alternatief voor een grondgrendel. In de meeste gevallen zitten de grondgrendels aan de poort. Bij een poortvanger staat de vanger los van de poort waar de poort invalt zodra hij open staat. Op deze manier staat de poort vast en waait hij niet dicht.

Benieuwd? Klik hier! 

 
Automatisatie & elektronica 

Thibo Online heeft een ruim assortiment aan poort automatisatie en elektronica. Denk hierbij aan kabels, voedingen, transformatoren en meer.

Benieuwd? Klik hier! 

 
Toebehoren

Thibo Online heeft verschillende poort toebehoren. Denk hierbij aan: verschillende poortkrukken, veiligheidsknoppen, cilinders, drukknoppen en meer.

Benieuwd? Klik hier! 

 
Gereedschap

Heb je niet het juiste gereedschap om de poort mee in elkaar te zetten. Wees niet bang, bij Thibo Online hebben we het. We hebben diverse soorten gereedschapkoffers, montagesleutels en meer. 

Benieuwd? Klik hier! 

 

Vaak gebruikt bij

Alle poortonderdelen van Thibo Online zijn afkomstig van het merk Locinox. Locinox is een bedrijf dat zich specialiseert in het beveiligen van poorten en meer. Wanneer je een Locinox product koopt dan ben je gegarandeerd van een kwalitatief goed product. Thibo Online verkoopt onder andere Locinox sloten, slotvangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels en grondstops, poortvangers, automatisatie & elektronica, gereedschappen en overige toebehoren als: krukken, cilinders, tussenplaten en verlichting. Met een Locinox product kom je altijd veilig thuis! Koop je poortonderdelen voor hekwerken bij Thibo Online. Thibo Online heeft een breed scala aan hekwerkonderdelen. 

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Hekwerkonderdelen, poortonderdelen, Locinox sloten, Locinox slotvangers, Locinox scharnieren, Locinox poortsluiters, Locinox grondgrendels en grondstops, Locinox poortvangers, Locinox automatisatie & elektronica, Locinox toebehoren, Locinox gereedschap, Locinox klinken, klinken voor poorten, cilinders voor poorten, sloten voor poorten, slot, hekwerk sloten, goedkope hekwerk onderdelen, hekwerkonderdelen belgie, hekwerkonderdelen nederland, sloten kopen, sloten vervangen, cilinderslot, Locinox poortslot, Locinox deurdrangen, Locinox kinderslot, Locinox poort, Locinox tuinpoortslot.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »