Terug

Spijlen hekwerk

Complete spijlen hekwerken, klaar voor installatie. Verkrijgbaar in vijf stijlvolle uitvoeringen, in verschillende hoogtes en kleuren. Spijlen hekwerk kan op maat gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Top kwaliteit spijlen hekwerk
  • Maatwerk mogelijk
  • Vraag onze experts om passend advies
  • Altijd een (technische) tekening ter controle bij maatwerk


De maatwerk service van Thibo Online


Wij denken met je mee, helpen je met je bestelling en tekenen je hekwerk voor je uit. Zo weet jij zeker dat wat we speciaal voor jou maken ook gaat worden zoals jij dat wenst!

Klik op onderstaand stappenplan om meer te lezen over onze service en werkwijze, wanneer we speciaal voor jou een écht Thibo hekwerk gaan maken.Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur. Neem gerust contact op.


 +31 492 471 317
 


Spijlen hekwerk

Spijlen hekwerk

Oerdegelijk met een industriële look. Dat zijn de kenmerken van het spijlen hekwerk van Thibo Online. Direct online te koop en rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen fabriek in Beek en Donk. Daarmee ben jij gegarandeerd van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Vijf stijlvolle uitvoeringen

Het spijlenhekwerk is in vijf verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De basis van alle hekwerken is een solide boven- en onderligger gecombineerd met ronde of vierkante spijlen. Samen met onze robuuste tussenpaal, eindpaal en hoekpaal vormt het een strak geheel.

1. Vesta spijlenhekwerk

Kenmerkend voor het Vesta spijlenhekwerk is de eenvoudige uitstraling. Het is het meest verkochte spijlenhekwerk in Nederland en België en wordt voornamelijk op industrieterreinen geplaatst.

De ronde spijlen zijn tussen de boven- en onderligger geplaatst. Om overklimmen moeilijker te maken wordt de bovenligger vanaf 150 cm hoogte voorzien van een scherpe puntenkam. Zo biedt de afrastering direct extra beveiliging.

2. Tyro spijlenhekwerk

Vrijwel identiek is het Tyro spijlen hekwerk. Deze uitvoering heeft echter vierkante spijlen. Voor extra beveiliging van hekken vanaf 150 cm is de bovenligger voorzien van scherpe punten.

3. Orion spijlenhekwerk

Het Orion spijlenhekwerk heeft aan de boven- en onderzijde doorstekende spijlen. Kies je een hekwerk van 150 cm of hoger? Dan zijn de spijlen aan de bovenzijde en onderzijde afgeschuind. Hierdoor maak je het ongenode gasten nóg lastiger om over het hekwerk te klimmen.

Hekwerken lager dan 150 cm hebben gewoon rechte spijlen en ogen daarmee direct een stuk vriendelijker. Dit type hekwerk wordt daarom niet alleen bij bedrijven toegepast, maar ook veel bij particulieren.

4. Arena spijlenhekwerk

Een ander type spijlenhekwerk met met doorgestoken spijl is het Arena spijlenhekwerk. Deze variant heeft echter vierkante spijlen in plaats van ronde spijlen.

De doorstekende spijlen van het Arena spijlenhekwerk worden diagonaal geplaatst door de boven- en onderligger. Het hekwerk krijgt daarmee een speels karakter en een strakke representatieve uitstraling. Ook bij de Arena hekwerken vanaf 150 zijn de spijlen afgeschuind.

5. Mykadoo spijlenhekwerk

Zoek je een wat meer unieke uitstraling van je spijlen hekwerk? Zo'n hek waarvoor voorbijgangers zich nog even omdraaien? Dan is het Mykadoo spijlenhekwerk geknipt voor jou!

Door de ogenschijnlijk willekeurig geplaatste spijlen krijgt het Mykadoo spijlen hekwerk zijn unieke uitstraling. Het terugkerende patroon zorgt ervoor dat het hekwerk niet chaotisch oogt.

Spijlenhekwerk op maat of specifieke wensen?

Komt je hekwerk tussen muren te staan of loopt je terrein een beetje af? Geen probleem! Thibo Online maakt al het spijlenhekwerk op maat. Ook bij specifieke wensen geven we je graag advies. Neem direct contact op met onze spijlen hekwerk experts en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn van 09:00 - 16:00u bereikbaar op telefoonnummer +31 492 471 317 of stuur ons een mail: [email protected]

 

De voordelen van spijlenhekwerk

Een hekwerk met spijlen kent een hoge mate van betrouwbaarheid, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Het is een ideaal hekwerk voor werkelijk elke locatie.

Kies je voor een laag hekwerk voor om je voortuin of juist een hoog hekwerk voor extra bescherming, vaak gebruikt bij bedrijven of parkeerterrein? Alles kan!

Het spijlenhekwerk van Thibo Online wordt op klantbestelling en indien gewenst op maat gemaakt. Eenmaal geplaatst geeft het een strakke en industriële look aan de omheining van je tuin, terrein of bedrijfspand.

Daarnaast is spijlenhekwerk een van de meest vandalisme bestendige hekwerken. Overklimmen is een stuk lastiger bij bijvoorbeeld bij dubbelstaafmat hekwerk, omdat je niets hebt om je voet op te plaatsen.

Spijlenhekwerk bestaat uit slechts drie verschillende hekwerk producten. Palen, hekken en verbindingssets. Vervanging of uitbreiding van het hekwerk is daarom erg gemakkelijk.

 

De perfecte afrastering voor speelplaatsen en kinderdagverblijven

Kinderen zijn nieuwsgierig en voortdurend op ontdekkingsreis. Ze vinden het daarom erg interessant om hun hoofd door de spijlen te steken. Je wilt er natuurlijk niet aan denken dat ze vervolgens vast komen te zitten!

Met spijlen hekwerk van Thibo omhein je speelplaatsen en kinderdagverblijven met een veilig hekwerk. Alle spijlenhekwerken zijn verkrijgbaar met een kleinere spijlafstand te bestellen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en ontdekken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze vast komen te zitten.

Spijlenhekwerk plaatsen

Een spijlenhekwerk plaatsen doe je niet iedere dag. We hebben het je daarom niet moeilijker gemaakt dan nodig is! Met onze "blinde verbinding" tussen de hekken en palen heb je geen beugels nodig en kunnen de hekken strak tegen de palen gemonteerd worden.

Bespaar op de kosten door je spijlenhekwerk zelf te plaatsen. Let op! Je moet hiervoor wel een beetje handig zijn. En extra mankracht is ook geen overbodige luxe. Een Arena spijlenhekwerk bijvoorbeeld, weegt al zo'n 47 kg.

Vind je dit te veel werk? Schakel dan de hulp in van een erkende vakman. Hij gebruikt professioneel gereedschap en plaatst je spijlenhekwerk gegarandeerd snel, netjes en waterpas.

Thermisch verzinkt en gecoat voor de beste bescherming

Spijlenhekwerk van Thibo Online wordt altijd thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en eventueel gecoat. Met een gegalvaniseerd hekwerk heb je altijd de beste bescherming tegen de meest extreme weersinvloeden. Zo blijft je hek mooi en ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Je hoeft alleen de gewenste ral kleur nog te kiezen. Moet de kleur van je hekwerk mooi aansluiten op de kleur van bijvoorbeeld je kozijnen of je garagedeur? Geen probleem. Ons spijlenhekwerk is in alle kleuren verkrijgbaar. Het kan zijn dat hiervoor een meerprijs berekend wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een andere kleur? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij maken vrijblijvend een passende aanbieding voor je!

Toegang met een bijpassende spijlen poort

Thibo Online heeft voor iedere situatie en ieder type hekwerk een bijpassende poort. Zo hebben alle spijlen poorten dezelfde karakteristieke uitstraling als het spijlenhekwerk ernaast, waardoor jouw hekwerk als één mooi geheel oogt.

Bij bestelling van een poort en spijlenhekwerk worden de poort palen zo voorbereid, dat het hekwerk erop aangesloten kan worden. Zo hoef je niet meer te boren in de palen en zijn beugels ook niet nodig!

Wat kost een spijlenhekwerk?

Een spijlenhekwerk is er al vanaf 64 euro per strekkende meter. Je hebt dan een mooi Vesta spijlenhekwerk van een meter hoog in een strakke ral kleur gecoat. Uiteraard wordt het hekwerk duurder naarmate je de hoogte in gaat. Ter vergelijking: hetzelfde hekwerk van twee meter hoog kost ongeveer 100 euro per strekkende meter.

Het goedkoopste spijlenhekwerk is het Vesta spijlenhekwerk. De duurste variant is het Mykadoo spijlenhekwerk.

Wat is de levertijd van spijlen hekwerk?

Al het hekwerk met spijlen wordt op bestelling gemaakt. We leveren het daarom bij je thuis tussen de acht en tien weken. In deze periode werken onze engineers je bestelling uit en ontvang je van ons, ter controle, een tekening van wat je besteld hebt.

De hekwerken en onderdelen, worden in onze fabriek in Beek en Donk geproduceerd, waarna ze door onze verzinkerij en coaterij worden voorzien van de benodigde bescherming.

Daarna controleren we alles en maken we je bestelling klaar om te leveren of om af te komen halen.

Balkon spijlen hekwerk nodig?

Onze hekwerken zijn specifiek gemaakt voor plaatsing in of op de grond. We kunnen een hoek-, eind en tussenpaal voorzien van aangelaste voetplaat, echter brengt plaatsing op een balkon of dakterras andere veiligheidseisen met zich mee. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop balkon hekwerken gemaakt worden en daarmee ook gevolgen voor de prijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van balkonhekwerk of dakterrashekwerk? Neem direct contact met ons op! Onze hekwerk experts helpen je graag verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »