Terug

Gaashekwerken

Het complete assortiment voor de samenstelling van gaashekwerken. Verschillende soorten harmonicagaas en tuingaas, draad, staanders en bovenbuizen en al het benodigde bevestigingsmateriaal.

  • Het breedste assortiment van Nederland en België
  • Van complete hekwerken tot losse onderdelen
  • Verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen
  • Supersnelle levering!


Op zoek naar een specifiek onderdeel?


Wij hebben een groot assortiment aan onderdelen voor gaashekwerken. Lukt het je niet om het juiste onderdeel te vinden? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen!


Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur. Neem gerust contact op.


 +31 492 471 317
 


Gaashekwerken

Gaashekwerk kopen?

Gaashekwerk is een van de meest voorkomende types hekwerken. Het is voor vele doeleinden geschikt. Met gaas ben je flexibel en creëer je een afrastering met een open uitstraling. Een fysieke barrière zonder een opgesloten gevoel te krijgen.

Wat voor gaas is er zoal?

Er zijn verschillende soorten gaas. Zo is er geplastificeerd tuingaas voor een eenvoudig tuinhek of een bijvoorbeeld een kooi voor konijnen. Ook voor kooien of omheiningen voor ander dieren hebben we gaas in het assortiment. Denk hierbij aan gaas voor volières, amfibieëngaas, nertsengaas en dassengaas met gelaste vierkante mazen. Maar ook schapengaas met geknoopte mazen.

Zoek je gaas voor een afrastering om je tuin? Dan kom je al snel bij geplastificeerd harmonicagaas uit. Dit gaas is in de meest uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast verschillende hoogtes en kleuren kan voor extra stevigheid gekozen worden voor kleinere mazen en dikkere draden. Het wordt gevlochten en kan bij het monteren heel mooi strak gespannen worden.

De voordelen van een gaashekwerk

Een gaashekwerk bestaat uit veel verschillende (kleine) producten en een gaashekwerk plaatsen is vrij arbeidsintensief. Tóch kleven er ook vele voordelen aan dit type hekwerk.

Naast dat het één van de voordeligste hekwerken is, oogt het ook nog eens erg vriendelijk. Het dient het zijn doel uitstekend, wanneer een fysieke grens rond je tuin belangrijker is dan het buitenhouden van ongenode gasten.

Daarnaast kunnen klimplanten zich goed vastgrijpen in de vele kleine openingen in het gaas. Zo zal een gaashekwerk eerder een "groene muur" vormen dan bijvoorbeeld een schutting, waartegen klimplanten geplaatst worden. Een perfect hekwerk dus om te laten begroeien.

Loopt je terrein niet helemaal vlak? Ook dat kan een reden zijn om voor een gaashekwerk te kiezen. Met harmonicagaas kunnen glooiende terreinen veel eenvoudige voorzien worden van een omheining dan met bijvoorbeeld dubbelstaafmatten.

Gaas is verkrijgbaar op rol, waarmee je al snel een flink terrein kunt omheinen. Het is gemakkelijk op lengte te maken, waardoor je zonder veel moeite hoeken en eindpunten in je hekwerk kan maken.

Compleet gaashekwerk

Thibo Online heeft alles in het assortiment om een compleet gaashekwerk samen te stellen. Van palen tot bovenbuis, van gaas tot prikkeldraad. Een compleet gaashekwerk kan wel tot 20 verschillende onderdelen bevatten. Een lastige klus dus om allemaal los te bestellen.

Hierin schieten we je graag te hulp! Met onze handige gaashekwerk configurator stel je met een paar klikken een compleet harmonica gaashekwerk samen. Jij geeft de gewenste specificaties in, wij zorgen voor de juiste onderdelen. Zo kan jij binnen no-time je gaashekwerk plaatsen!

Gaashekwerk plaatsen of laten plaatsen?

De basis van een mooi strak gaashekwerk is het buizenframe. Dit frame bestaat uit staanders en bovenbuizen, waarbij voor de koppeling gebruik gemaakt wordt van doorvoerkoppen of puntdraadkoppen. Met spandraad en binddraad wordt vervolgens het harmonicagaas tegen het buizenframe bevestigd.

Het plaatsen van een gaashekwerk is goed zelf te doen. Je moet er echter wel wat tijd voor uittrekken. Bij het plaatsen van een dubbelstaafmat hekwerk hoeven enkel staanders in de grond geplaatst te worden, waartegen de matten worden bevestigd. Bij het plaatsen van een gaashekwerk komt heel wat meer kijken bij de installatie.

Je kan de montage natuurlijk ook voor een hekwerk montagebedrijf laten uitvoeren. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gaashekwerk en gebruiken hiervoor professioneel gereedschap, waarmee de staanders in de grond getrild worden. Dit geeft extra stevigheid aan het gaashekwerk.

Ter vergelijking: afhankelijk van de hoogte en het aantal hoeken en eindpunten in het hekwerk, monteren twee professionele hekwerk monteurs ca. 150 à 200 meter per dag. Ga je dit zelf doen, dan doe je hier normaalgesproken 3 tot 4 keer zo lang over.

Een poort in je gaashekwerk

Voor de toegang tot je terrein hebben we verschillende poorten. Van een eenvoudige tuinpoort en moderne aluminium designpoort tot een industriële spijlenpoort ideaal bij intensief gebruik. Alle poorten kunnen naadloos in het gaashekwerk geïntegreerd worden.

Heb je vragen hierover of heb je graag een poort op maat gemaakt? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze hekwerk en poort experts beantwoorden je vragen graag!

Geef je gaashekwerk extra bescherming door prikkeldraad

Met het gebruik van zogeheten puntdraadkoppen kan een gaashekwerk verhoogd worden met prikkeldraad. Hekwerken voorzien van prikkeldraad hebben een afschrikwekkende uitstraling. Het maakt overklimmen door ongenode gasten bovendien aanzienlijk moeilijker!

Een gaashekwerk kan met 2 of 3 prikkeldraden opgehoogd worden. Deze verhoging kan recht of schuin bovenop het gaashekwerk geplaatst worden.

Wat kost een gaashekwerk?

Een gaashekwerk is een van de goedkoopste verkrijgbaar. Er is al een compleet gaashekwerk voor iets meer dan 20 euro per strekkende meter. Afhankelijk van de hoogte en eventueel prikkeldraden kan dit oplopen tot ca. 42 euro.

Hoewel de kosten voor de hekwerk producten dus relatief laag zijn, ben je wel meer tijd kwijt voor de montage en dus ook meer geld indien je het laat monteren. Het tarief van een vakman is al snel 40 à 50 euro per uur.

Wat is de levertijd van een gaashekwerk?

De onderdelen voor een gaashekwerk kunnen we vrijwel altijd uit voorraad leveren. Zo wordt je gaashekwerk normaal gesproken binnen 3 werkdagen geleverd en kan jij dus snel aan de slag met je hekwerk!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »