Terug

Dubbelstaafmat hekwerk

Compleet en oerdegelijk dubbelstaafmat hekwerk? Wij zorgen voor alle onderdelen, zodat jij je hek kan plaatsen. Liever losse onderdelen? Stel zelf je hekwerk samen uit ons brede assortiment dubbelstaafhekwerk onderdelen.

  • Complete sets mogelijk
  • Alle verkrijgbare dubbelstaafmatten leverbaar
  • Diverse paalsystemen
  • Stel je eigen hekwerk samen met alle dubbelstaafmat onderdelen


Zie je door de mazen het hek niet meer? Geen zorgen!


Hekwerk kopen doe je niet iedere dag. Onze hekwerkexperts helpen je graag verder en staan klaar om al je hekwerkvragen te beantwoorden.


Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur. Neem gerust contact op.


 +31 492 471 317
 


Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Strak en elegant. Dat is in twee woorden het karakter van het populaire dubbelstaafmat hekwerk. Tegelijkertijd is het hekwerk zeer stevig en houdt het ongenode gasten buiten de deur.

Het dubbelstaafmatten hekwerk combineert de vele voordelen van zowel het spijlenhekwerk als het gaashekwerk. Daardoor is het hekwerk betrouwbaar en solide, maar ook betaalbaar.

Een ander voordeel van dubbelstaafmatten is dat begroeiing zich er makkelijk aan vastgrijpt. Binnen no-time heb je hierdoor een dichte afscheiding. Dit hekwerk is dan ook een mooi en goedkoper alternatief voor een schutting.

Het hekwerk wordt meestal binnen enkele dagen geleverd en is vrij makkelijk zelf te monteren.

Vlechtband voor dubbelstaafmatten voor meer privacy

Geen zin om lang te wachten tot je dubbelstaafmat hekwerk is begroeid? Kies dan voor stevige vlechtbanden en creëer direct privacy in je tuin. Deze zijn er in verschillende patronen en je vlecht ze eenvoudig zelf in je dubbelstaafmat hekwerk.

Horizontale draden en verticale draden

Het dubbelstaafmatten hekwerk bestaat uit dikke horizontale draden en iets dunnere verticale draden. Deze zijn met elkaar verbonden en zorgen zo voor stevigheid en stabiliteit. De verticale draden staan dicht genoeg op elkaar, zodat je er niet met een voet op kunt staan.

Ook steken de draden (bij een hoogte van 163 cm en hoger) aan de bovenkant zo'n 3 centimeter uit, wat ervoor zorgt dat je niet makkelijk over het hekwerk klimt.

Het hekwerk is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de PRO variant, met extra dikke draden voor nóg meer stevigheid en de LIGHT variant, met iets dunnere draden, voor een scherpere prijs. Elk type dubbelstaafmat is in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar.

Welke dikte dubbelstaafmat?

De keuze voor de PRO dubbelstaafmat 8/6, met twee horizontale draden van 8 mm of de LIGHT dubbelstaafmat 6/5 met twee horizontale draden van 6 mm, hangt af van het doel van het hekwerk.

In veel gevallen, met name bij een lager hekwerk tot 160 cm hoog, volstaat de LIGHT variant.

Wordt het dubbelstaafmat hekwerk hoger dan 160 cm? Dan is het verstandig om de PRO variant te nemen. Deze heeft een stijvere constructie en een dikkere verticale staaf en biedt daarmee meer stabiliteit voor het hekwerk.

Ongeacht de dikte van de draden is een dubbelstaafmat hekwerk eenvoudig te plaatsen met metalen palen van rond 6 cm of rechthoekige staanders van 6 x 4 cm.

Compleet dubbelstaafmat hekwerk

Met onze hekwerk configurator koop je snel en eenvoudig een compleet dubbelstaafmat herwerk. Kies de hoogte en kleur, het aantal hoeken en eindpunten en selecteer de totale lengte in meters. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij het complete hekwerk ontvangt, inclusief panelen, palen en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Liever een dubbelstaafmat hekwerk zelf samenstellen? Kies dan de afzonderlijke onderdelen uit ons brede assortiment. 

Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen

Wanneer je zélf je dubbelstaafmat hekwerk plaatst dan kan dit je al snel veel geld besparen. Je moet uiteraard wel een beetje handig zijn en het juiste gereedschap tot je beschikking hebben. Daarnaast is wat extra mankracht ook geen overbodige luxe. Een dubbelstaafmat, zeker bij de hoogste hekwerk van 243 cm, weegt maar liefst 52 kg!

Vind je een dubbelstaafmat hekwerk plaatsen dit te veel werk? Schakel dan de hulp in van een erkende vakman. Hij gebruikt professioneel gereedschap en plaatst je dubbelstaafmat hekwerk gegarandeerd snel, netjes en waterpas.

Let op! Wanneer je het hekwerk laat plaatsen kost het natuurlijk wel meer geld. Het tarief van een vakman is al snel 40 à 50 euro per uur.

Een toegankelijk terrein met een dubbelstaafmat poort

In onze eigen fabriek in Beek en Donk verwerken we dubbelstaafmatten ook in poorten. Op die manier heb je altijd een poort die perfect past bij je hekwerk. Onze dubbelstaafmat poort is verkrijgbaar als lichte tuinpoort en als zware industriële poort.

Een poort op maat nodig? Geen probleem! We leveren de poorten ook in verschillende afmetingen en kleuren.

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk per meter?

Een dubbelstaafmat hekwerk koop je al vanaf zo'n 35 euro pet meter. De meterprijs hangt natuurlijk af van de hoogte van je hekwerk, het type dubbelstaafmat en het type paal waar je voor kiest. Een dubbelstaafmat hekwerk is duurder dan een gaashekwerk, maar goedkoper dan een spijlenhekwerk. Dubbelstaafmat hekwerk heeft daardoor de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Wat is de levertijd van een dubbelstaafmat hekwerk?

De dubbelstaafmatten, de ronde palen en al het bevestigingsmateriaal is over het algemeen gewoon op voorraad. Hierdoor wordt je hekwerk meestal al binnen enkele dagen geleverd.

Let op! Kies je hekwerkpalen met voorgemonteerde bevestigingsblokjes of afdeklijsten? Dan is de levertijd helaas langer en loopt soms op tot vijf weken. Ook de standaard ronde palen van 6 cm en vierkante van 6 x 4 cm kunnen uit voorraad geleverd worden, evenals de benodigde bevestigingsmaterialen. Je kan dus al binnen een paar dagen een compleet dubbelstaafmat hekwerk geleverd krijgen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »