Terug

 • Ruim 178 jaar kennis en kunde
 • Voor 12:00u besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Klanten beoordelen ons met een 9+

Beugels en klemmen (16)

Thibo Online heeft een ruim assortiment beugels en klemmen. Op deze pagina vindt je diverse soorten beugels klemmen.

Filter(s)

  • Thibo U-beugel

  U-beugel

  RVS U-beugel ter bevestiging van een (dubbel)staafmat aan een koker. Te verkrijgen met kunststof bevestigingsblok en afdekdopjes of met RVS tegenplaatje en kunststof kap.

  1,95

  1,95 (2,36 Incl. btw)

  • Thibo Dubbelstaafmat montageblokjes

  Dubbelstaafmat montageblokjes

  Nylon montageblokjes ter eenvoudige bevestiging van dubbelstaafmatten aan een universele ronde of vierkante hekwerkstaander. Compleet geleverd met zelfborende schroeven.

  1,70

  1,70 (2,06 Incl. btw)

  • Thibo Rubberstrip voor langlipbeugels

  Rubberstrip voor langlipbeugels

  Rubber plakstrip ter reductie van geluidstrillingen tussen de hekwerkstaander en dubbelstaafmat. Voorzien van corresponderende sleufgaten voor de bevestigingsbouten van de langlipbeugels.

  2,50

  2,50 (3,03 Incl. btw)

  • Thibo Kortlipbeugels (kapbeugels)

  Kortlipbeugels (kapbeugels)

  Beugel ter montage van een staalmat of spijlenvak aan een hekwerkstaander. Compleet geleverd met slotbouten, moeren en revets. Keuze uit tussen-, eind-, en hoekbeugels.

  2,-

  2,- (2,42 Incl. btw)

  • Thibo Hoekverbindbeugel voor staalmathekwerk

  Hoekverbindbeugel voor staalmathekwerk

  Solide beugel ter verbinding van twee staalmatten in een hoek. De beugel "grijpt" om beide verticale draden van de matten om vervolgens met bijgeleverd bevestigingsmateriaal vastgezet te worden. Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering.

  2,75

  2,75 (3,33 Incl. btw)

  • Thibo Eindbeugelset per 10 stuks

  Eindbeugelset per 10 stuks

  RVS eindbeugel/eindband set voor ronde hekwerkstaanders Ø42/60/89 mm. Compleet met RVS hoekverstevigingsstukjes, bout, moer en revet. Met deze set kunnen hekwerkaccessoires aan een staander bevestigd worden.

  13,95

  13,95 (16,88 Incl. btw)

  • Thibo Langlipbeugels Ø60 mm

  Langlipbeugels Ø60 mm

  Langlipbeugel ter montage van een dubbelstaafmat aan een Ø60 mm staander. Compleet geleverd met slotbouten, moeren en revets. Keuze uit tussen-, eind-, en hoekbeugels.

  2,25

  2,25 (2,72 Incl. btw)

  • Thibo Langlipbeugels Ø89 mm

  Langlipbeugels Ø89 mm

  Langlipbeugel ter montage van een dubbelstaafmat aan een Ø89 mm staander. Compleet geleverd met slotbouten, moeren en revets. Keuze uit tussen-, eind-, en hoekbeugels.

  3,95

  3,95 (4,78 Incl. btw)

  • Thibo Muur-/paalbeugel voor staalmathekwerk

  Muur-/paalbeugel voor staalmathekwerk

  Beugel ter bevestiging van staalmatten (max 6 mm) aan een muur of paal. De beugel wordt compleet geleverd met 2 zelfborende schroeven voor bevestiging op de hekwerkpaal en slotbout, moer en revet voor montage van de staalmat (excl. pluggen en schroeven).

  3,25

  3,25 (3,93 Incl. btw)

  • Thibo Muurbeugel / kantplankbeugel

  Muurbeugel / kantplankbeugel

  Verzinkte beugel ter bevestiging van een Ø60 mm staander of een bouwhek (Ø42 mm) direct aan een muur of wand. Tevens te gebruiken als bevestiging van kantplanken bij sportvelden. Exclusief bevestigingsmateriaal.

  2,95

  2,95 (3,57 Incl. btw)

  • Thibo Spanstaafbeugel/-houder

  Spanstaafbeugel/-houder

  Kunststof klem t.b.v. hekwerkstaander Ø60 mm ter bevestiging van een spanstaaf aan de staander. Met deze klem kan de spanstaaf met één klik aan de paal bevestigd worden. Gebruik voldoende klemmen voor een goede verdeling van de spankracht!

  1,75

  1,75 (2,12 Incl. btw)

  Vanaf  1,58  Vergelijk

  • Thibo Schuttingbeugel voor Ø60 mm staanders

  Schuttingbeugel voor Ø60 mm staanders

  Aluminium schuttingbeugel voor staanders Ø60 mm, aan weerszijde voorzien van 45 mm lange montagelippen met montagegaatjes Ø6 mm. De beugel kan vastgezet worden met de voorgemonteerde inbusbout.

  5,35

  5,35 (6,47 Incl. btw)

  • Thibo Spanstaafklem

  Spanstaafklem

  Kunststof klem t.b.v. een spanstaaf 6 mm. Met deze klem kan de spanstaaf i.c.m. een (zelfborende) schoef aan een paal bevestigd worden. Gebruik voldoende klemmen voor een goede verdeling van de spankracht!

  0,95

  0,95 (1,15 Incl. btw)

  Vanaf  0,87  Vergelijk

  • Thibo (Span)draadhouder

  (Span)draadhouder

  Draadhouder met RVS stift ter borging van een draad met een diameter van max. 4 mm. Deze kunststof plug is geschikt voor een gat van Ø7,5 mm. Eenmaal in het gat, met de draad

  0,95

  0,95 (1,15 Incl. btw)

  Vanaf  0,87  Vergelijk

  • Thibo RVS spanstaafhouder - "U-tje"

  RVS spanstaafhouder - "U-tje"

  RVS klem t.b.v. een spanstaaf 6 of 8 mm. Met deze klem i.c.m. een RVS eindband, kan de spanstaaf aan een paal bevestigd worden. Gebruik voldoende klemmen voor een goede verdeling van de spankracht!

  0,95

  0,95 (1,15 Incl. btw)

  Vanaf  0,81  Vergelijk

  • Thibo Muurbeugel voor spijlenhekwerk

  Muurbeugel voor spijlenhekwerk

  Muurbeugel 90° ter montage van een spijlenhekwerk met beugelbevestiging aan een muur. Voorzien van 2 sleufgaten voor een flexibele montage.

  5,95

  5,95 (7,20 Incl. btw)

Beugels en klemmen

Beugels en klemmen

Thibo Online heeft een ruim assortiment beugels en gelukkig maar, want zonder deze jongens wordt het knap lastig om een hekwerk te maken. Beugels en klemmen zorgen voor de bevestiging van de grote hekwerk onderdelen. Een stevige beugel of klem kan dus cruciaal zijn voor je hekwerk. Thibo Online heeft onder andere: langlipbeugels, kortlipbeugels, muurbeugels, eindbeugels, u-beugels, schuttingbeugels, draadhouders, spanstaafhouder- en klem, tussenbeugels en meer. 

Vroeger werd er met name veel gebruik gemaakt van kortlipbeugels. Deze worden vandaag de dag nog steeds gebruikt alleen dan met name bij spijlenhekwerk. Met de opkomst van de dubbelstaafmatten zijn ook de langlipbeugels gekomen. Het voornaamste voordeel van de langlipbeugels zijn de langere lippen waardoor je meer speelruimte hebt. Wanneer de afstand tussen de palen bijvoorbeeld net niet precies klopt, dan kun je dit met een langere lip compenseren.

Daarnaast staan er op deze pagina ook verschillende beugels voor harmonicagaas hekwerk, puntdraad/prikkeldraad, spijlenhekwerken en dubbelstaafmat hekwerken. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »