Terug

 • Ruim 175 jaar kennis en kunde
 • Voor 12:00u besteld morgen in huis
 • Klanten beoordelen ons met een 9+

Spijlenhekwerk (compleet) (6)

Op deze pagina staan de Thibo Online producten voor een compleet spijlenhekwerk. Geef eenvoudig de specificaties aan en wij maken er een complete set van.

Filter(s)

  • Thibo Spijlenhekwerk Vesta compleet

  Spijlenhekwerk Vesta compleet

  Stel uw eigen complete Vesta spijlenhekwerk (min 14 mtr) samen! Bepaal uw hoogte, kleur, aantal hoeken en eindpunten en vul vervolgens het totaal aantal strekkende meters in om de totaalprijs te zien. Thibo Online stelt het complete pakket voor u samen!

  63,95

  63,95 (77,38 Incl. btw)

  Vanaf  63,95  Vergelijk

  • Thibo Spijlenhekwerk Orion compleet

  Spijlenhekwerk Orion compleet

  Stel uw eigen complete Orion spijlenhekwerk (min 14 mtr) samen! Bepaal uw hoogte, kleur, aantal hoeken en eindpunten en vul vervolgens het totaal aantal strekkende meters in om de totaalprijs te zien. Thibo Online stelt het complete pakket voor u samen!

  64,50

  64,50 (78,05 Incl. btw)

  Vanaf  64,50  Vergelijk

  • Thibo Spijlenhekwerk Arena compleet

  Spijlenhekwerk Arena compleet

  Stel uw eigen complete Arena spijlenhekwerk (min 14 mtr) samen! Bepaal uw hoogte, kleur, aantal hoeken en eindpunten en vul vervolgens het totaal aantal strekkende meters in om de totaalprijs te zien. Thibo Online stelt het complete pakket voor u samen!

  73,95

  73,95 (89,48 Incl. btw)

  Vanaf  73,95  Vergelijk

  • Thibo Spijlenhekwerk Tyro compleet

  Spijlenhekwerk Tyro compleet

  Stel uw eigen complete Tyro spijlenhekwerk (min 14 mtr) samen! Bepaal uw hoogte, kleur, aantal hoeken en eindpunten en vul vervolgens het totaal aantal strekkende meters in om de totaalprijs te zien. Thibo Online stelt het complete pakket voor u samen!

  71,50

  71,50 (86,52 Incl. btw)

  Vanaf  71,50  Vergelijk

  • Thibo Spijlenhekwerk Mykadoo compleet

  Spijlenhekwerk Mykadoo compleet

  Stel uw eigen complete Mykadoo spijlenhekwerk (min 14 mtr) samen! Bepaal uw hoogte, kleur, aantal hoeken en eindpunten en vul vervolgens het totaal aantal strekkende meters in om de totaalprijs te zien. Thibo Online stelt het complete pakket voor u samen!

  105,95

  105,95 (128,20 Incl. btw)

  Vanaf  105,95  Vergelijk

  • Thibo Spijlenhek verbindingssets

  Spijlenhek verbindingssets

  Complete sets ter verbinding van Thibo spijlenhekwerken aan staanders. Middels deze set kan een blinde verbinding met de staande gemaakt worden. Geschikt voor spijlhekliggers 50 x 30 mm.

  4,95

  4,95 (5,99 Incl. btw)

Spijlenhekwerk (compleet)

Diverse complete spijlenhekwerken

Bij Thibo Online bestel je eenvoudig en snel een compleet spijlenhekwerk. Dit metalen hekwerk bestaat uit verschillende onderdelen; spijlenvakken, beugels, hoek-,tussen en/of eindpalen, doppen en meer. Wij begrijpen dat het hierdoor moeilijk te bepalen is welke producten je nodig hebt en hoeveel van deze je moet bestellen. Daarom helpen we graag een handje door een compleet spjilenhekwerk aan te bieden. Het werkt enorm simpel: 

 1. Bereken het aantal strekkende meters, het aantal hoek- en eindpalen en de hoogte. 
 2. Vul al deze gegevens in bij het bestellen.
 3. Klik op bestellen. 

Op deze manier krijgen wij alle gegevens die wij nodig hebben om een compleet spijlenhekwerk voor je te kunnen samenstellen.

 

Beschrijving spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk is een metalen hekwerk dat bestaat uit verschillende vakken met spijlen. Dit zijn de soort hekwerken die je regelmatig ziet bij bedrijven, scholen, instanties en verenigingen. Tegenwoordig verkopen wij de spijlenhekwerken ook steeds vaker aan de particulier. Dit komt uiteraard omdat dit metalen hekwerk en poorten steeds moderner wordt waardoor ook particulieren vaak kiezen voor dit hekwerk. Bij Thibo online heb je keuze uit een ruim assortiment spijlenhekwerken. Ieder hekwerk heeft zijn eigen benaming: 

Vesta spijlenhekwerk

Dit is een hekwerk met ronde niet doorgestoken spijl, voorzien van een puntenkam vanaf 150 cm hoog.

Orion spijlenhekwerk

Dit is een hekwerk met ronde doorgestoken spijl welke vanaf 150 cm hoog is afgeschuind.

Arena spijlenhekwerk

Dit is een hekwerk met vierkante doorgestoken spijl die een kwartslag is gedraaid. De spijl is vanaf 150 cm hoogte afgeschuind. 

Tyro spijlenhekwerk

Dit is een hekwerk met vierkante niet doorgestoken spijl met een vlakke bovenligger.

Kleuren

Ook onze staalmat draaipoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Thibo Online maken we gebruik van een aantal standaard kleuren/uitvoeringen, dit zijn de kleuren/uitvoeringen: verzinkt, mosgroen (6005), dennengroen (6009), antraciet grijs (7016), gitzwart (9005) en zuiver wit (9010).

Opzoek naar een andere kleur? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen wellicht wat voor je betekenen.

 

Losse dubbelstaafmatten of complete dubbelstaafmathekwerken

Dubbelstaafmatten
 • Los verkrijgbaar
 • Draaddiameter 8/6/8 of 6/5/6
 • Vlechtband
 • Zinkspray & acryllak

Voor een overzicht met alle dubbelstaafmatten klik hier.

 
Diverse dubbelstaafmat hekwerken (compleet)
 • Verschillende varianten
 • Eenvoudig samen te stellen
 • Tegen diverse prijzen
 • Industrieel

Voor een overzicht van een compleet dubbelstaafmat hekwerk klik hier.

 

Vaak gebruikt bij

Deze producten worden met name gebruikt om grote stukken terrein af te rasteren, te omheinen of te beveiligen. Een complete spijlen hekwerkset kan worden gebruikt als tuinhek, hekwerk voor bedrijven en veel meer. Dit ijzeren hek wordt volledig voor jou samengesteld en op maat geleverd. Daarnaast kan deze set worden voorzien van een enkele poort of dubbele poort. Betreft het een maatwerk hekwerk of spreek je liever een medewerker, neem dan even contact met ons op. De hekken van Thibo Online zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd in onze eigen fabriek.

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Hekwerk, complete hekwerken, hekwerken met poort, stalen hekwerk, ijzeren hekwerk, omheining, afrastering, hekwerken voor de tuin, hekwerken kopen, poorten en hekwerken, moderne hekwerken, hekken, hek, tuinhek, tuinhekjes, spijlen hekwerk, hekwerk met spijlen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »