Terug

 • Ruim 178 jaar kennis en kunde
 • Voor 12:00u besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Klanten beoordelen ons met een 9+

Hekwerk

Koop je hekwerk of hekwerk onderdelen direct bij de producent! Dubbelstaafmat-, gaas- en spijlenhekwerk. Maak het jezelf gemakkelijk en laat ons je hekwerk samenstellen of shop zelf tussen alle poorten, poortonderdelen of losse hekwerkonderdelen.

Hekwerk

Hekwerken en tuinhekken van Thibo Online

Thibo Online is al decennia lang een toonaangevende producent en groothandel voor de professionele hekwerkindustrie. Daarmee heeft Thibo het grootste programma van de Benelux en omstreken weten op te bouwen door de kennis en kunde van échte hekwerkprofessionals.

Diverse hekwerksystemen, zoals dubbelstaafmathekwerk, gaashekwerk, verschillende soorten spijlenhekwerk, sportveldafrastering, ballenvangers etc. en alle daarbij behorende accessoires zijn eenvoudig online te bestellen. Alles onder één dak, dé ideale one-stop-shop voor de omheining van je tuin, bedrijfsterrein, school, kinderopvang, sportpark of welk project dan ook dat beveiliging moet hebben die het verdiend!

Een hekwerk of tuinhek als permanente afscheiding

Kies voor een degelijke permanente omheining met onze tuinhekken, spijlenhekken, staafmat hekwerken, gaas hekwerken en meer. Bij Thibo Online koop je top kwaliteit metalen tuinhekken, ijzeren hekpanelen, aluminium hekken en poorten. Daarnaast beschikt Thibo Online over alle denkbare hekwerkonderdelen. Kortom, alles voor de omheining van huis, tuin en terrein, voor iedere situatie een geschikte oplossing.

Gaashekwerk

Kies voor gaashekwerk (draadafrastering) van Thibo Online. Een permanent hekwerk gemaakt van gaas en draadproducten, ideaal als tuinhek! Een van de meest bekende vormen is het harmonicagaas hekwerk, maar ook tuingaas wordt vaak gebruikt. In de meeste gevallen gaat het om geplastificeerd gaas dat te verkrijgen is in verschillende kleuren en uitvoeringen

Staalmathekwerk of dubbelstaafhekwerk

Dubbelstaafhekwerk of staalmathekwerk wordt vaak gekozen, wanneer de voorkeur uitgaat naar een wat  modernere en stijlvollere hekwerk oplossing, waarbij ook hogere eisen gesteld worden aan de veiligheid. Dit soort metalen hekwerken komt veel voor bij bedrijfsterreinen, huizen en instanties of organisaties. Daarnaast bieden deze hekwerken een hoge mate van veiligheid. Een dubbelstaafmat tuinhek is opgebouwd uit robuuste hekpanelen met dikke ijzeren draden die moeilijk door te knippen of te buigen zijn.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk geeft een strakke en meer industriële look aan de omheining van je tuin of terrein. Het is via Thibo Online verkrijgbaar als complete set, eenvoudig te configureren. Er zijn verschilllende uitvoeringen verkrijgbaar, allen in eigen fabriek gemaakt uit stalen profielen en buizen. Een metalen hek voorzien van robuuste ronde of vierkante spijlen biedt een hoge mate van veiligheid.

Aluminium hekken

Verder zijn de aluminium hekwerken en poorten enorm in opkomst. Deze hekwerken hebben een mooi en strak design en een unieke uitstraling. Wil je meer informatio over deze poorten? Neem dan snel een kijkje bij onze zelf ontwikkelde en geproduceerde design draaipoorten. Thibo Online ook een breed assortiment in dubbelstaaf-, spijlen- en tuinpoorten. Gemaakt door Thibo en van de hoogste kwaliteit!

Configureer je eigen complete hekwerkset

Een omheining of afrastering bestaat uit veel verschillende onderdelen. Of het nu gaat om een ijzeren hekwerk, een tuinhek van gaas, een aluminium hekwerk of iets anders, er zijn altijd veel verschillende onderdelen die samen voor een stevig hek zorgen. Niet iedereen heeft verstand van hekwerk. Thibo Online wel! Maak het jezelf daarom makkelijk en configureer je hekwerk eenvoudig met een aantal klikken. Jij configureert, wij stellen samen. Thibo Online biedt keuze uit complete staafmat hekwerkset (dubbelstaafmatten) en diverse soorten spijlenhekwerk. Kies de gewenste hoogte en kleur, geeft het aantal meters op, de hoeken en eindpunten en wij zorgen ervoor dat je het hekwerk kan plaatsen zoals jij dit bedacht had! Makkelijk toch?

Dubbelstaaf hekwerk (compleet)
 • Compleet
 • Geef enkel de specificaties op
 • Wij maken een samenstelling van de juiste producten.
 • Dubbelstaafmatten en accessoires

Benieuwd? Klik hier.

Spijlenhekwerk (compleet)
 • Compleet
 • Geef enkel de specificaties op
 • Wij maken een samenstelling van de juiste producten.
 • Diverse soorten spijlenvakken en accessoires

Benieuwd? Klik hier.

Hekwerkonderdelen

Stel je liever je eigen hekwerk samen, of bieden de standaard hekwerksets geen oplossing voor jouw project. Niet getreurd, Thibo Online verkoopt alle hekwerkonderdelen eenvoudig via de shop. Daarbij zijn de onderdelen in verschillende categorieën ingedeeld:

Palen, buizen en kokers

Zonder hekwerkstaanders geen hekwerk! De buizen en kokers van Thibo Online geven letterlijk hoogte aan je hekwerk. Verkrijgbaar in verschillende vierkante of ronde uitvoeringen voor verschillende types hekwerk. Ga je het hekwerk frame met rond 60 en 42 mm buizen maken of kies je liever voor de eenvoudige montage die de kokers met voorgemonteerde bevestigingspunten bieden? De keuze is aan jou! Creëer ballenvangers voor je sportvereniging met onze lange rond 89 mm staanders of speciale ballenvangerkokers.

Een staander kan niet altijd in de grond geplaatst worden. Soms komt het hekwerk op een stenen of betonnen ondergrond te staan of op een muur. De buizen en kokers met aangelaste voetplaat bieden dan uitkomst! Kies afhankelijk van je situatie voor een standaard voetplaat, een L-voet of een U-voet. Allemaal van de hoogste kwaliteit, made in Holland!

Interesse in plantsoenhekwerk of veiligheidshekwerk (doorrijdbeveiliging)? Ook dáár heeft Thibo Online de oplossing voor met de speciale palen met voorbereiding voor een bovenligger.

Bekijk het complete assortiment

Dubbelstaafmatten

Staalmathekwerk is in toenemende mate zichtbaar in het straatbeeld. Dubbelstaafmatten worden daarbij in de meestvoorkomende gevallen gebruikt. Ze zijn eenvoudig te monteren en de dubbele horizontale draden met daartussen de enkele verticale draad zorgen voor een hoge mate van veiligheid! Dubbelstaafmatten zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar:

 • 8/6/8 - Met twee horizontale draden van 8 mm en een verticale draad van 6 mm daartussen
 • 6/5/6 - Met twee horizontale draden van 6 mm en een verticale draad van 5 mm daartussen

Beide voorzien van een maas van 50 x 200 mm, maakt het een lastig obstakel om overheen te klimmen aangezien indringers hun voeten lastig in het hek kunnen zetten. Bovendien zijn de matten vanaf een hoogte van 163 cm aan de bovenzijde voorzien van 3 cm doorstekende puntjes.

Bij Thibo Online kan je dubbelstaafmatten bestellen vanaf een hoogte van 60 cm tot een hoogte van maar liefst 243 cm! En dat in vier aansprekende Ral-kleuren.

Benieuwd? Klik hier.

Gaas- en draadproducten

Een wat meer "vriendelijk ogend" hekwerk, nog altijd veel geplaatst door de professionele hekwerkplaatser, is het gaashekwerk. Als je minder waarde hecht aan de veiligheid die je hekwerk moet bieden, maar meer aan een fysieke afscheiding tussen jouw terrein en dat van je buurman of de openbare ruimte, dan is een gaashekwerk wellicht een mooie oplossing voor jou. Een gaashekwerk bestaat uit vele componenten waardoor enige kennis van zaken absoluut een pre is. Uiteraard kan Thibo Online je helpen bij het samenstellen van je gaashekwerk.

Thibo Online biedt naast harmonicagaas ook tuingaas en wildgaas en alle daarbij behorende accessoires, zoals spandraden, binddraden, draadspanners, spanstaven en alle benodigde klemmen en beugeltjes. Uiteraard kan je via de shop ook alle buizen en buiskoppelingen bestellen. Sluit je hekwerk aan op een muur? Geen probleem! Maar hiervoor gebruik van onze muurlijnen (gaaslatten).

Naast de dubbelstaafmatten en spijlenhekwerken heeft Thibo Online uiteraard ook gaas en draad hekwerkproducten. Denk bijvoorbeeld aan harmonicagaas, dassengaas, zeskantgaas, schapengaas en meer. 

Check al onze gaas- en draadproducten

Buiskoppelingen

Een goed geconstrueerd hekwerk frame is dé basis voor een degelijk en strak ogend hekwerk. Daar gebruik gemaakt wordt van diverse diameter zijn verschillende buiskoppelingen nodig. Laat bezoekers van je (sport)vereniging lekker leunen op het hekwerk door een bovenbuis aan te brengen. Hiervoor kan je onze doorvoerkoppen of T-koppen gebruiken. Liever geen "leuners" op je hekwerk en al helemaal geen overklimmers? Integreer puntdraadkoppen in je hekwerk frame, recht of schuin, 2 of 3 draden. Alles is mogelijk!

Benieuwd? Klik hier.

Doppen en kappen

Voor de finishing touch: doppen en kappen. Niet alleen voor het oog een fraaie afwerking van je hekwerk, maar ook nog eens functioneel voor de duurzaamheid van je hekwerk. Zorg ervoor dat er geen vuil en vocht in je staanders komt door gebruik te maken van onze paalkappen. Werk je moeten netjes af met de moerkappen.

Maak het jezelf makkelijk in de montage door gebruik te maken van speciale kappen met haken om hekwerkpanelen aan op te hangen. Zo heb je je handen vrij voor de bevestiging van beugels, boutjes en moertjes.

Kunststof of aluminium, je vindt het bij Thibo Online!

Bekijk alle doppen en kappen

Beugels en klemmen

Een hekwerk bestaat uit meerdere componenten. Deze moeten uiteindelijk samen worden gevoegd tot de uiteindelijke afrastering. Beugels en klemmen zijn dan onmisbaar! Voor staalmat (dubbelstaaf) hekwerk i.c.m. ronde staanders zijn langlipbeugels de meest voorkomende beugels. Ze zorgen voor een goede bevestiging van de matten aan de palen en geven je ook nog eens de flexibiliteit bij het plaatsen door de lange sleufgaten.

Ook voor gaashekwerk en spijlenhekwerk heeft Thibo Online verschillende beugels en klemmen in het programma. Weet je niet zeker welke beugel of je nodig hebt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Benieuwd? Klik hier.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »