Terug

Enkele tuinpoorten

  • Thibo Metalen tuinpoort met gaasvulling - Enkel

  Metalen tuinpoort met gaasvulling - Enkel

  199,95 (241,94 Incl. btw)

  ✓ Gaasvulling
  ✓ Kunststof slot en vanger
  ✓ Ronde poortpalen
  ✓ Compleet geleverd
  ✓ Scherpste prijs

  199,95 (241,94 Incl. btw)

  • Thibo Metalen tuinpoort met staafmatvulling - Enkel

  Metalen tuinpoort met staafmatvulling - Enkel

  323,95 (391,98 Incl. btw)

  ✓ Dubbelstaafvulling
  ✓ Aluminium slot en vanger
  ✓ Vierkante poortpalen
  ✓ Compleet geleverd
  ✓ Beste prijs/kwaliteit

  323,95 (391,98 Incl. btw)

Enkele tuinpoorten

Tuinpoorten van Thibo Online

De metalen tuinpoorten van Thibo Online zijn gemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd. Gezien deze eigenschappen is het geen wonder dat deze draaipoort bijzonder populair is, met name bij particulieren maar ook bij afscheidingen van dierenweiden en tuinen. De ijzeren enkele en dubbele tuinpoorten hebben een ingelaste gaasmat en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. De enkele tuinpoort wordt hoofdzakelijk toegepast als looppoort. Dubbele tuinpoorten dienen veelal als inrijpoort. Deze metalen poorten zijn verkrijgbaar in de uitvoering/kleuren: verzinkt, mosgroen (Ral 6005), dennengroen (Ral 6009), antracietgrijs (Ral 7016) en zwart (Ral 9005). Overige kleuren zijn op aanvraag. 

Kenmerken tuinpoorten: 
 • Verkrijgbaar verzinkt en 4 standaard kleuren
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Geschikt voor jarenlang intensief gebruik

 

Tuinpoorten met dubbelstaaf- of gaasvulling

Metalen tuin poorten zijn in twee typen verkrijgbaar. Een uitvoering met staalmat of dubbelstaafvulling en een uitvoering met gaasvulling. Beide ijzeren gaasmat vullingen zorgen voor voldoende stevigheid en stijfheid van de poortvleugel. De dubbelstaafmat verwerkt in de tuinpoort bestaat uit twee horizontale draden van 8 mm, met daartussen een verticale draad van 6 mm. Een gaasmat tuinpoortje is gevuld met een gaasmat met enkele draden van 4 mm en een maas van 50 x 50 mm. De ijzeren dubbelstaafmat tuinpoort biedt een hogere mate van veiligheid en wordt geleverd met een aluminium slot en vanger en vierkante poortpalen. De gaas tuinpoort wordt geleverd met ronde poortpalen en een kunststof poort slot en vanger en is daarmee ook een stuk scherper geprijsd.

 

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Hekwerken en poorten, ijzeren tuinpoort, tuinpoort, tuinpoort in tuinhek, dubbele tuinpoort, enkele tuinpoort, hekwerk met tuinpoort, tuinpoort te koop, tuinpoort voor grote doorgang, tuinpoort in hekwerk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »