Terug

Palen, buizen en kokers (20)

Thibo Online heeft een breed programma aan palen, buizen en kokers. Van standaard ronde buizen voor universeel gebruik tot voorgemonteerde hekwerk palen voor een eenvoudige montage van het hekwerk.

Filter(s)

Palen, buizen en kokers

Palen, buizen en kokers

Binnen het assortiment palen, buizen en kokers kan gekozen worden tussen diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Met de eigen productiefaciliteiten kan Thibo Online tevens staanders met aangelaste voetplaten leveren. Met de kennis opgebouwd door en voor professionals is een assortiment samengesteld waarmee u in iedere situatie uit de voeten kan!

Onze metalen palen, buizen en kokers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, kleuren, diameters en meer. De buizen en kokers van Thibo Online zijn altijd van staal/metaal.

 

Ronde metalen buizen

Bij Thibo Online hebben we metalen buizen in de diameters Ø89, Ø60, Ø48 en Ø42. Wanneer je een hekwerk gaat plaatsen dan is het uiteraard de bedoeling dat dit voor een lange periode blijft staan. Het is dus belangrijk dat een hekwerk stevig in de grond staat en dit kun je doen door de stalen buizen met voldoende lengte in de grond te verwerken. Voor een stevig hekwerk is het belangrijk dat je de buizen minimaal 800mm tot 1000 mm in de grond verwerkt (afhankelijk van de hoogte van het hek). Op deze manier staat je hekwerk stevig en blijft het zonder problemen voor een lange periode staan.

 

Metalen kokers op voetplaat

Hekwerk kokers voorzien van een aangelaste voetplaat kunnen eenvoudig op een vloer of muur bevestigd worden. Maar ook wanneer een staander door bijvoorbeeld puin of beton in de bodem niet verder in de grond gedreven kan worden biedt de voetplaat oplossing door deze aan het ondergronds puin of beton te monteren of ondergronds in te storten voor stabiliteit.

 

Speciale kokers

Wellicht heb je het al gezien. Het assortiment van Thibo Online biedt ook kokers met montageblokjes en kokers met afdeklijsten. Deze kokers zijn speciaal ontwikkeld voor de dubbelstaafmat hekwerken. De montageblokjes op de kokers zijn gemaakt zodat je eenvoudig een dubbelstaafmat hekwerk op de juiste hoogte aan de paal kunt bevestigen. De koker met de afdeklijst werkt als het ware hetzelfde alleen in dit geval zit er een lijst aan de buitenzijde van de dubbelstaafmat die het geheel wat netter afwerkt en meer weerstand tegen vandalisme biedt.

 

De behandeling van buizen en kokers

Alle stalen kokers van Thibo Online zijn (voor)verzinkt en gecoat, onze kokers zijn alleen gecoat te verkrijgen maar dit betekent ook dat de kokers voor het coaten zijn voorzien van een zinklaag. Alle stalen buizen zijn gecoat en verzinkt verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook de gecoate buizen op voorhand verzinkt.

 

Vaak gebruikt bij

Onze buizen en kokers worden met name gebruikt voor het maken van een hekwerk. Daarnaast worden ze ook vaak toegepast bij ballenvangers, sportpark omheiningen, tuinen en veel meer. Buizen zijn metalen ronde pijpen die als staander of als ligger worden gebruikt bij een hekwerk. Kokers zijn vierkanten buizen/kokers die doorgaans gemaakt zijn van metaal of aluminium. De kokers worden gebruikt voor dezelfde doeleinden; hekwerken, ballenvangers, omheiningen, afrasteringen en veel meer.

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Buizen, kokers, aluminium buis, stalen buis, stalen pijp, ijzeren buis, stalen buizen kopen, ijzeren buizen, buis staal, metalen buizen, metalen kokers, hekwerk onderdelen. 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,2 / 10 - 43 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »