Terug

Draad en draadspanners (6)

Filter(s)

  • Thibo Spandraad

  Spandraad

  Spandraad ter montage en op spanning houden van een harmonicagaas hekwerk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

  19,95

  • Thibo Binddraad

  Binddraad

  Binddraad is ter montage van het harmonicagaas aan de spandraad en het hekwerk frame. Onze binddraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

  11,95

  • Thibo Puntdraad met plasticlaag

  Puntdraad met plasticlaag

  Bij Thibo Online alleen de beste kwaliteit puntdraad (Motto - Betafence) op rol van 250 meter. Ideaal voor het creëren van een extra beveiliging. Met de scherpe punten wordt de kans op overklimmen bemoeilijkt en aanzienlijk verkleind.

  68,18

  • Thibo Puntdraad - verzinkt (zink/alu)

  Puntdraad - verzinkt (zink/alu)

  Bij Thibo Online alleen de beste kwaliteit puntdraad (Motto - Betafence) op rol van 250 of 500 meter. Ideaal voor het creëren van een extra beveiliging. Met de scherpe punten wordt de kans op overklimmen bemoeilijkt en aanzienlijk verkleind.

  54,95

  • Thibo Draadspanners

  Draadspanners

  Draadspanners voor het optimaal spannen van (span)draad. Met behulp van een draadspanner kan de draad goed recht en strak gespannen worden. Draadspanners worden vooral toegepast bij gaashekwerken.

  0,95

  • Thibo Spanstaven

  Spanstaven

  Spanstaven Ø6 mm ter bevestiging en spannen van (harmonica)gaas tussen de begin- en eindpaal. Te verkrijgen in verzinkte of gecoate uitvoering en in diverse lengtes.

  2,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »