Dubbelstaafmathekwerk (compleet)

Op deze pagina staan de Thibo online producten voor een compleet dubbelstaafmat hekwerk en accessoires. Kies het aantal strekkende meters en wij stellen de juiste producten samen.

Filter(s)
Dubbelstaafmat hekwerkset per meter
€28,50
(€34,49 Incl. btw)
Al vanaf: €28,50
Vlechtband voor dubbelstaafmatten
€66,95
(€81,01 Incl. btw)

Compleet dubbelstaafmat hekwerk

Bij Thibo Online bestel je eenvoudig en snel een compleet dubbelstaafmat hekwerk. Dit metalen hekwerk bestaat uit verschillende onderdelen; dubbelstaafmatten, beugels, hoek-,tussen en/of eindpalen, doppen en meer. Wij begrijpen dat het hierdoor voor een bezoeker enorm verwarrend kan zijn welke producten je nodig hebt en hoeveel van deze je moet bestellen. Daarom willen wij jullie graag een handje helpen door een compleet dubbelstaafmat hekwerk aan te bieden. Het werkt enorm simpel: 

1. Bereken het aantal strekkende meters, het aantal hoek- en eindpalen en de hoogte. 

2. Vul al deze gegevens in bij het bestellen.

3. Klik op bestellen. 

Op deze manier krijgen wij alle gegevens die wij nodig hebben om een compleet dubbelstaafmat hekwerk voor je te kunnen samenstellen.

 

Beschrijving dubbelstaafmat hekwerk

Een metalen hekwerk met dubbelstaafmatten is tegenwoordig enorm populair bij tuinen van particulieren, verenigingen, instanties en meer. Dat komt omdat een dubbelstaafmat een hoge mate van veiligheid biedt. Een dubbelstaafmat is gemaakt uit 3 draden, een horizontale draad en twee verticale draden. Er zijn twee bekende vormen de 8/6/8 variant, deze heeft twee horizontale draden van 8 mm en een verticale draad van 6 mm draaddiameter. De andere variant is de 6/5/6, deze heeft twee horizontale draden van 6 mm draaddiameter en een verticale draad van 5 mm. De dubbelstaafmatten met 8/6/8 draden is de variant die het meeste voorkomt. Wanneer het aankomt op veiligheid dan speelt de mm van de draden een grote rol. Dikkere draden zijn uiteraard moeilijk door te knippen en dubbele draden al helemaal, dit is dan ook de rede waarom een dubbelstaafmat hekwerk een hoge mate van veiligheid biedt.

 

Dubbelstaafmat hekwerk accessoires

Op deze pagina vindt je ook diverse accessoires voor een dubbelstaafmat hekwerk. Een vlechtband is een veel voorkomende accessoire. Deze kunststof band wordt door het hekwerk gevlochten om doorkijk te voorkomen.

 

Losse dubbelstafmatten of spijlenhekwerken

 

Dubbelstaafmatten
Diverse spijlenhekwerken (compleet)
  • Los verkrijgbaar
  • Draaddiameter 8/6/8 of 6/5/6
  • Vlechtband
  • Zinkspray & acryllak
Voor een overzicht met alle dubbelstaafmatten klik hier.
  • Verschillende varianten
  • Eenvoudig samen te stellen
  • Tegen diverse prijzen
  • Industrieel
Voor een overzicht van een compleet spijlenhekwerk klik hier.