Complete dubbelstaafmat- en spijlenhekwerksets

Diverse soorten hekwerksets. Jij kiest een hek en geeft het aantal meters op, wij maken er een set van. It is as simple as that.

Filter(s)
Dubbelstaafmat hekwerkset per meter
€28,50
(€34,49 Incl. btw)
Al vanaf: €28,50
Spijlenhekwerk met ronde spijlen type Vesta
€63,95
(€77,38 Incl. btw)
Al vanaf: €63,95
Spijlenhekwerk met ronde spijlen type Orion
€64,50
(€78,05 Incl. btw)
Al vanaf: €64,50
Spijlenhekwerk met vierkante spijlen type Arena
€73,95
(€89,48 Incl. btw)
Al vanaf: €73,95
Spijlenhekwerk met vierkante spijlen type Tyro
€71,50
(€86,52 Incl. btw)
Al vanaf: €71,50
Spijlenhekwerk met ronde spijlen type Mykadoo
€105,95
(€128,20 Incl. btw)
Al vanaf: €105,95

Hekwerksets van Thibo Online

Bij Thibo Online koop je eenvoudig en snel een complete hekwerkset. Het enige wat je hoeft te weten is het aantal strekkende meters, de kleur, het aantal eindpunten en hoeken en wij maken de set. Op deze manier hoef je niet lang na te denken over alle accessoires en toebehoren en vervolgens deze een voor een in de winkelmand te plaatsen. Dit scheelt jou niet alleen tijd, maar ook problemen. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je te weinig van een bepaald product bestelt. Een ervaren Thibo Online werknemer met veel ervaring en kennis van de producten stelt de complete set samen aan de hand van de door jou opgegeven specificaties. Hieronder nog even in het kort:

  1. Kies een hekwerk 
  2. Vul de specificaties in (kleur, hoogte en aantal hoeken/eindpunten)
  3. Vul bij aantal het aantal strekkende meters in
  4. Klik op bestel en je bent klaar!

En zo simpel is het. Kies uit een spijlenhekwerkset of een dubbelstaafmat hekwerkset. Hieronder volgt per set een uitgebreide omschrijving. 

 

Dubbelstaafmat hekwerkset
 
Spijlen hekwerkset

Een dubbelstaafmat hekwerkset is een hekwerk met dubbelstaafmat vlakken tussen de palen. Dubbelstaafmatten zijn te herkennen aan de dubbele horizontale draad en de enkele verticale draad. De horizontale draden hebben een diameter van 8mm en de verticale draad heeft een diameter van 6mm. Dit enorm hippe hekwerk is niet alleen mooi maar ook super veilig. Deze hekwerkset heeft een korte levertijd en in vergelijking met een spijlen hekwerkset een stuk goedkoper.

  • Hip, mooi en veilig
  • Korte levertijd
  • Scherp geprijsd

 

Een spijlen hekwerkset is een hekwerk met palen en spijlenvlakken. De spijlenvlakken zijn in diverse opties verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een doorgestoken spijl, een niet doorgestoken spijl, een ronde, een vierkante rechte spijl of een vierkante gedraaide spijl. Dit hekwerk is nog een maatje veiliger dan een dubbelstaafmathekwerk in verband met de dikkere spijl. Dit hekwerk wordt veel gebruikt bij bedrijven, instanties, gebouwen, scholen en in tegenwoordig ook steeds meer bij particulieren. 

  • Stalen hekwerk
  • Hoge mate van veiligheid
  • Diverse uitvoeringen
Benieuwd naar een dubbelstaafmathekwerkset? Klik hier! 

 

 

Benieuwd naar een spijlenhekwerkset? Klik hier!