Dubbelstaafmatten

Filter(s)
Dubbelstaafmat 8/6/8
€23,80
(€28,80 Incl. btw)
Dubbelstaafmat 6/5/6
€20,93
(€25,33 Incl. btw)

Dubbelstaafmatten

Een metalen hekwerk met dubbelstaafmatten is tegenwoordig enorm populair bij tuinen van particulieren, verenigingen, instanties en meer. Dat komt omdat een dubbelstaafmat een hoge mate van veiligheid biedt. Een dubbelstaafmat is gemaakt uit 3 draden, een horizontale draad en twee verticale draden. Er zijn twee bekende vormen de 8/6/8 variant, deze heeft twee horizontale draden van 8 mm en een verticale draad van 6 mm draaddiameter. De andere variant is de 6/5/6, deze heeft twee horizontale draden van 6 mm draaddiameter en een verticale draad van 5 mm. De dubbelstaafmatten met 8/6/8 draden is de variant die het meeste voorkomt. Wanneer het aankomt op veiligheid dan speelt de mm van de draden een grote rol. Dikkere draden zijn uiteraard moeilijk door te knippen en dubbele draden al helemaal, dit is dan ook de rede waarom een dubbelstaafmat hekwerk een hoge mate van veiligheid biedt.

De dubbelstaafmatten van Thibo Online zijn van de hoogste kwaliteit en met de hoge voorraad snel geleverd bij u thuis of op uw projectlocatie. De matten hebben een breedte van 2510 mm, een maas van 50 x 200 mm en zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar.

Met een dubbelstaafmat hekwerk kan een zeer degelijke afscheiding gecreëerd worden. Je kan jouw hekwerk met verschillende paalsystemen van Thibo Online plaatsen.

Laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Thibo Online stelt uw hekwerk voor u samen. Neem contact met ons op via info@thibo-online.nl.

 

Compleet dubbelstaafmat hekwerk

Bij Thibo Online bestel je eenvoudig en snel een compleet dubbelstaafmat hekwerk. Dit metalen hekwerk bestaat uit verschillende onderdelen; dubbelstaafmatten, beugels, hoek-,tussen en/of eindpalen, doppen en meer. Wij begrijpen dat het hierdoor voor een bezoeker enorm verwarrend kan zijn welke producten je nodig hebt en hoeveel van deze je moet bestellen. Daarom willen wij jullie graag een handje helpen door een compleet dubbelstaafmat hekwerk aan te bieden. Het werkt enorm simpel: 

1. Bereken het aantal strekkende meters, het aantal hoek- en eindpalen en de hoogte. 

2. Vul al deze gegevens in bij het bestellen.

3. Klik op bestellen. 

Op deze manier krijgen wij alle gegevens die wij nodig hebben om een compleet dubbelstaafmat hekwerk voor je te kunnen samenstellen.

Benieuwd naar het dubbelstaafmat hekwerk compleet klik hier.