Terug

Bladkorven

Tijdens de herfstperiode niet uit het straatbeeld weg te denken: de bladkorf. In drie praktische uitvoeringen verkrijgbaar, met als nieuwe compacte uitvoering de uitbreidbare Bladkorf Multicompact!

  • Thibo Bladkorf 6-kant

  Bladkorf 6-kant

  99,95 (120,94 Incl. btw)

  ✓ Diameter ca. 130 cm
  ✓ Hoogte 120 cm
  ✓ 2 gebogen gaaspanelen + 2 staven
  ✓ Eenvoudig in elkaar te zetten

  Deliverytime

  99,95 (120,94 Incl. btw)

  • Thibo Bladkorf / compostsilo JUMBO

  Bladkorf / compostsilo JUMBO

  239,- (289,19 Incl. btw)

  ✓ Afmeting 250 x 250 cmDiameter ca. 130 cm
  ✓ Hoogte 140 cm
  ✓ Eén lage zijde voor eenvoudig vullen
  ✓ Incl. 10 bevestigingsklemmen

  Deliverytime

  239,- (289,19 Incl. btw)

Bladkorven

Bladkorven

Rechtstreeks uit de fabriek: bladkorven. Ook wel bladersilo's of compostsilo's. Bij Thibo Online kies je uit drie praktische en robuuste uitvoeringen:

 

Bladkorf Multicompact

Deze bladkorf is multifunctioneel, in verschillende diameters te bestellen en na gebruikt weer makkelijk op te bergen. De bladkorf Multicompact is snel op te zetten door de koppelbare gaaspanelen. Door een grotere set te bestellen kan de bladkorf ook gebruikt worden als kooi voor bijvoorbeeld kleine huisdieren of grote(re) knaagdieren. Zo kunnen ze lekker buiten blijven en hebben ze de ruimte.

 

Bladkorf 6-kant

De meestvoorkomende bladkorf in het straatbeeld. Deze bladkorf wordt veel geplaatst door gemeentes. Hij bestaat uit twee gebogen gaaspanelen welke middels een staaf met elkaar verbonden worden. Met een diameter van ca. 130 cm en een hoogte van 120 cm een flinke korf, waarin jij en je buren gemakkelijk een grote hoeveelheid bladeren kwijt kan!

Jumbo bladkorf

Niet voor niet "Jumbo"! Deze bladkorf is verreweg de grootste van de drie. De in een vierkant geplaatste gaaspanelen worden middels meegeleverde RVS klemmen met elkaar verbonden. Eén zijde is lager, zodat bladeren makkelijker in de bladkorf gedeponeerd kunnen worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »