Terug

Gaaspanelen (64)

De gaaspanelen van Thibo worden in huis op volautomatische high end gaaslasmachines geproduceerd. Hierdoor hebben de gaaspanelen minimale toleranties op zowel afmeting, maas als draaddiameter. Ook qua vlakheid werkt Thibo met minimale toleranties.

Filter(s)

Gaaspanelen

Gaaspanelen van Thibo Online

Thibo Online produceert kwalitatief hoogwaardig gepuntlast gaas, zowel maatwerk als standaard, voor de verwerkende industrie en handel. Bovendien is Thibo Online een meedenkende leverancier van totaaloplossingen uit gepuntlast gaas met een uitgebreid logistiek en servicepakket. Bij Thibo Online koop je gaasmatten in verschillende grootte, uitvoeringen, draaddiameters, mazen en meer.

 

De verschillende uitvoeringen

De gaaspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op deze manier is er voor iedere klus het geschikte paneel. Kies uit de uitvoeringen: blank, galfan, RVS of voorverzinkt. 

Blank- Blanke gaaspanelen zijn onbehandelde gaaspanelen. Hier zit dus geen zinklaag op wat betekent dat de panelen gaan roesten wanneer ze niet meer behandeld worden. Blanke gaaspanelen worden veelal gebruikt om nog andere producten van te maken (lassen).

Voorverzinkt - De voorverzinkte gaaspanelen zijn vervaardigd uit een draad die, voorafgaand aan de productie van het gaaspaneel zelf, is verzinkt. De zinklaag op deze draad zorgt voor een beschermingslaag tegen roestvorming. Echter, de laspunten zijn minder beschermd als het gaat om vocht dat rond de laspunten blijft hangen of staan. In dat geval kunnen deze uiteindelijk gaan roesten. 

Galfan - De Galfan gaaspanelen zijn gemaakt van een draad die is voorzien van een 95% zink en 5% aluminium laag. Op deze manier zijn de laspunten en daarmee het hele paneel goed beschermd tegen de meest extreme weersinvloeden. Galfan gaaspanelen worden vaak gebruikt voor de realisatie van steenkorven / schanskorven. 

RVSDe RVS gaaspanelen zijn vervaardigd uit roestvaste draad. Deze panelen zijn 100% bestand tegen roestvorming. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,1 / 10 - 30 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »