Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Dubbele tuinpoort met gaasvulling 50x50 mm
Bovenstaande afbeelding is ter illustratie en behoort niet per definitie tot de door u gekozen uitvoering of variant van dit product.

Dubbele tuinpoort met gaasvulling 50x50 mm

€302,01
(€365,43 Incl. btw)
Deze tuinpoort van Thibo Online is voorzien van een gaaspaneel met maas 50x50 mm en wordt compleet met ronde palen, hang- en sluitwerk en afdekkappen geleverd. Met deze tuinpoort creëert u een eenvoudig toegang tot uw tuin voor een scherpe prijs.
0-2 weken
Minimale bestelhoeveelheid is 1 stuk(s)

 • Bestel 5 voor €286,91 per stuk en bespaar 5%
 • Bestel 10 voor €271,81 per stuk en bespaar 10%
Aantal stuk(s):

In winkelwagen
Bouwhekken, hekwerkonderdelen en gepuntlast gaas, direct bij de producent.
 • Levering op een bepaalde dag of tijd?
  Vraag naar de mogelijkheden
 • Levering op projectlocatie?
  Eén van de servicemogelijkheden van Thibo
 • (Technische) vraag?
  Neem gerust contact met ons op
 • Interesse in dit product?
  Klik op ♥ naast de bestelknop om aan uw verlanglijst toe te voegen
Beschrijving

Gemakkelijk, praktisch, representatief en bovendien ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Gezien deze eigenschappen is het geen wonder dat deze draaipoort bijzonder populair is, met name bij particulieren, voor dierenweiden, maar ook gebruik in tuinen. De enkele en dubbele tuinpoorten hebben een stalen ingelaste gaasmat en zijn, mede door een roestvrij las procedé uit sendzimir basismateriaal, geschikt voor jarenlang intensief gebruik. 

De enkele tuinpoort wordt hoofdzakelijk toegepast als loopdoorgang en de dubbele tuinpoort is een oplossing voor grotere doorgangen.

Poortvleugels vanaf 1500 mm breedte worden gecombineerd met een Ø76 mm scharnierpaal voor extra stevigheid. Het slot is voorzien van een RVS binnenwerk en kunststof slotkast. Bij een enkele poort wordt de kunststof aanslag middels RVS beugels op de bijgeleverde Ø60 mm aanslagpaal gemonteerd. Bij een dubbele poort wordt de aanslag op de sluitvleugel gemonteerd middels bijgeleverd bevestigingsmateriaal en wordt een opbouw grondgrendel meegeleverd.

Voor toekomstige aanpassing van een enkele naar een dubbele poort of vergrendel mogelijkheid van een enkele poort zijn de tuinpoortvleugels altijd voorzien van montagegaten voor de opbouw grondgrendel.

Kader Koker 40 mm (vert.) | 35 mm (hor.)
Vulling Gaaspaneel
Maas gaaspaneel 50x50 mm
Draad Ø 4,0 mm
Poortpalen Ø60/76 mm, 800 mm verlengd
Puntenkam Nee
Slot en vanger Polyamide slot en -vanger Locinox
Scharnieren RVS doorboorscharnieren
Grondgrendel Ja
Paalkappen Kunststof
Bodemvrijheid 50 mm