Terug

Dranghekken (3)

Het programma dranghekken bij Thibo Online is duidelijk en simpel. Twee types van hoge kwaliteit, 9-spijls en 19-spijls. Voor het 19-spijls dranghek bestaat de mogelijkheid het hek te voorzien van een naamplaatvoorziening.

Filter(s)

Dranghekken

Dranghekken van de hoogste kwaliteit

Ook bij de productie van de dranghekken van Thibo Online zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Deze voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan het dranghek. De dranghekken zijn sterk en eenvoudig te koppelen en speciaal gemaakt voor scheiding van grote hoeveelheden publiek ter voorkomen van verdrukking.

3 TIPS van Thibo

  1. Vervoer je dranghekken op eenvoudige en veilige manier
  2. Gebruik de transportbokken van Thibo Online
  3. Zorg voor een nette opslag en houd je dranghekken in goede staat.

 

Dranghekken met 19 spijlen

Bij Thibo Online heb je de keuze uit verschillende dranghekken. Een van de keuzes is een dranghek met 19 spijlen. Dit is doorgaans de standaard variant. Door zijn 19 spijlen is het dranghek steviger en daarnaast is het moeilijker voor kinderen om hun handen en voeten er doorheen te steken. 

 

Dranghekken met 9 spijlen

Het lichtere broertje is het 9-spijls dranghek. Van gelijkwaardige kwaliteit, maar meer geschikt voor projecten waaraan minder strenge veiligheidseisen worden gesteld. Lichter en daarmee ook goedkoper.

 

Dranghekken met 19 spijlen en naamplaatvoorziening

Wil je graag je eigen bedrijfsnaam op de dranghekken hebben, dat kan! Neem hiervoor contact op met het Thibo Online team en wij zorgen dat dit geregeld wordt. Je kunt onze contactgegevens op onze klantenservice pagina vinden.

 

Vaak gebruikt bij

Dranghekken zijn enorm bekend. Iedereen weet wel wat een dranghek is. Maar voor de gene die het nog niet weten: een dranghek is een laag hekwerk dat tijdelijk geplaatst wordt. Ze zijn licht en daardoor eenvoudig te plaatsen. Daarnaast kan er eenvoudig over de dranghekken heen gekeken worden waardoor ze aantrekkelijk zijn voor sportevenementen, afzettingen en overige projecten of evenementen.

Bij Thibo Online hebben we diverse dranghekken. Kies uit een dranghek met naamplaatvoorziening, een dranghek met 19 spijlen of een dranghek met 9 spijlen. De dranghekken met naamplaatvoorziening kunnen worden gepersonaliseerd door het toevoegen van jouw bedrijfsnaam op het dranghek. Dit kan in overleg met onze klantenservice. Bij Thibo Online koop je dranghekken tegen een voordelige prijs.

Daarnaast is het ook mogelijk om de dranghekken met extra voordeel in grote aantallen te kopen. De dranghekken worden geleverd in een gevulde dranghek transportbok. Geïnteresseerd? Kijk dan even bij ons transportbok voor dranghekken.

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Dranghekken, dranghekken 19 spijlen kopen, dranghekken kopen, dranghekken 9 spijlen kopen, dranghekken naamplaatvoorziening, dranghekken met naam, dranghekken met naamplaat, dranghekken met naamplaat kopen, stevige dranghekken, evenementen hekken.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,1 / 10 - 30 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »