Dranghekken

Het programma dranghekken bij Thibo Online is duidelijk en simpel. Twee types van hoge kwaliteit, 9-spijls en 19-spijls. Voor het 19-spijls dranghek bestaat de mogelijkheid het hek te voorzien van een naamplaatvoorziening.

Filter(s)
Dranghek met 19 spijlen
€59,32
(€71,78 Incl. btw)
Al vanaf: €53,98
Dranghek met 9 spijlen
€43,70
(€52,88 Incl. btw)
Al vanaf: €39,77
Dranghek met 19 spijlen en naamplaatvoorziening
€71,38
(€86,37 Incl. btw)
Al vanaf: €64,96

Dranghekken

Ook bij de productie van de dranghekken van Thibo Online zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Deze voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan het dranghek. De dranghekken zijn sterk en eenvoudig te koppelen en speciaal gemaakt voor scheiding van grote hoeveelheden publiek ter voorkomen van verdrukking. Ze kunnen eenvoudig worden vervoerd met een transportblok

 

Dranghekken met 19 spijlen

Bij Thibo Online heb je de keuze uit verschillende dranghekken. Een van de keuzes is een dranghek met 19 spijlen. Dit is doorgaans de standaard variant. Door zijn 19 spijlen is het dranghek steviger en daarnaast is het moeilijker voor kinderen om hun handen en voeten er doorheen te steken. 

 

Dranghekken met 9 spijlen

De tegenhanger van het dranghek met 19 spijlen. Minder stevig, maar wel goedkoper. Desondanks dit dranghek een stukje goedkoper is, is de kwaliteit van dit hek gewoon goed. 

 

Dranghekken met 19 spijlen en naamplaatvoorziening

Wil je graag je eigen bedrijfsnaam op de dranghekken hebben, dat kan! Neem hiervoor contact op met het Thibo Online team en wij zorgen dat dit geregeld wordt. Je kunt onze contactgegevens op onze klantenservices pagina vinden, deze pagina is te vinden onderaan de pagina.