Terug

Dranghekken

Ook bij de productie van de dranghekken van Thibo Online zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Deze voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan het dranghek.

Filter(s)

  • Thibo Dranghek | LIGHT

  Dranghek | LIGHT

  62,95 (76,17 Incl. btw)

  ✓ 9 spijlen
  ✓ Spijlenafstand 240 mm
  ✓ 12 kg

  62,95 (76,17 Incl. btw)

  • Thibo Dranghek | PRO

  Dranghek | PRO

  84,95 (102,79 Incl. btw)

  ✓ 19 spijlen
  ✓ Spijlenafstand 120 mm
  ✓ 19 kg

  84,95 (102,79 Incl. btw)

  • Thibo Dranghek | PRO+

  Dranghek | PRO+

  93,95 (113,68 Incl. btw)

  ✓ 19 spijlen
  ✓ Spijlenafstand 120 mm
  ✓ 19 kg
  ✓ Met naamplaatvoorziening

  93,95 (113,68 Incl. btw)

  Niet op voorraad

  • Thibo Dranghek transportbok

  Dranghek transportbok

  375,- (453,75 Incl. btw)

  ✓ Hangend transport
  ✓ 34 hekken met 9 spijlen
  ✓ 22 hekken met 19 spijlen
  ✓ Hijsbeugels en heftruckvoorziening

  375,- (453,75 Incl. btw)

Dranghekken

Dranghekken

Oersterk, eenvoudig te koppelen en scherp geprijsd. De drie voornaamste kenmerken van de dranghekken van Thibo Online. Met dit type hek ben je super flexibel in het (tijdelijk) afzetten van bijvoorbeeld een weg of terrein. Zo voorkom je snel dat mensenmassa's zich op niet toegankelijk terrein begeven.

Deze lage hekken, met een afmeting van ca. 250 x 110 cm, zijn eenvoudig te transporteren en snel te plaatsen. Door de haak en oog koppeling kunnen de hekken tot één lang hekwerk gevormd worden met als doel: het veilig geleiden van groepen mensen.

Dranghekken bestellen kan met een paar klikken. Heb je vragen? Neem direct contact op voor deskundig advies en leid jouw publiek in goede banen!

Grote groepen mensen

Er zijn legio mogelijkheden om de bewegingen van mensenmassa's te coördineren. De meest extreme vorm is de inzet van zeecontainers. Iets minder extreem, maar veel gebruikt, zijn bouwhekken. Hiermee ben je flexibel en kan je, zowel met hoge als met lage hekken je doel prima bereiken. Je hebt dat echter wel bouwhek voeten en klemmen nodig om je hekwerk te plaatsen.

Dranghekken bestellen

Benieuwd naar onze bouwhekken? Wij hebben een ruim assortiment, met bouwhekken en accessoires voor ieder project en ieder budget. Neem direct contact met ons op!

Een derde mogelijkheid is het gebruik van dranghekken. Vaak ingezet bij evenementen of plekken waar veel mensen bij elkaar komen. Momenteel een "hot item" met COVID-19 en wisselende maatregelen getroffen door de overheid. Met de onzekerheden waarin we leven, waarbij om flexibiliteit gevraagd wordt, biedt het dranghek dé ideale oplossing tot het snel creëren van een tijdelijke afscheiding.

Grote groepen mensen kunnen op efficiënte wijze en binnen mum van tijd gedirigeerd worden in de richting die jij wenst.

Wat kost een dranghek?

Een dranghek kopen kan al voor 63 euro, maar de kosten voor een hekwerk bestaande uit dranghekken bestaan natuurlijk ook uit het plaatsen van het hekwerk, ofwel de tijd die je ervoor nodig hebt. Met slechts één type product kan een hekwerk gemaakt worden. Je hebt geen palen, beugels of andere bevestigingsmaterialen nodig.

Daarnaast moet je bij de kosten rekening houden met het feit dat onze dranghekken super degelijk zijn uitgevoerd en daarmee ook lang meegaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld lage bouwhekken, die ook ingezet kunnen worden ter geleiding van mensen, gaan dranghekken veel langer mee en kunnen ze veel vaker worden ingezet.

De beste kwaliteit dranghekken

Thibo Online verkoopt enkel de beste kwaliteit. Goedkope dranghekken zijn vaak uitgevoerd met dunnere buizen en zijn daarmee ook direct veel lichter en minder sterk. Bij de productie van onze dranghekken zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit.

Dranghekken kopen

Welke dranghekken zijn er?

In tegenstelling tot ons bouwhekken en bouwhek accessoires, met een zeer ruim assortiment, hebben we "slechts" drie dranghekken. Lekker makkelijk kiezen en waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

 • 9 spijlen

Allereerst de lichtste uitvoering met 9 spijlen en een gewicht van 12 kg. Met een maximale spijlafstand van 240 mm is dit hek scherp geprijsd en ideaal voor kleinere evenementen en kleine afscheidingen voor bijvoorbeeld winkels of horecagelegenheden.

 • 19 spijlen

Daarnaast een zwaardere uitvoering met 19 spijlen en een gewicht van 19 kg. Voor grotere evenementen, waarbij rekening wordt gehouden met het afscheiden en geleiden van grote hoeveelheden mensen. Dit hek blijft door zijn gewicht nog beter staan.

 • 19 spijlen met naamplaatvoorziening

Een derde uitvoering heeft ook 19 spijlen, maar is voorzien van een stalen ingelaste plaat. Hierop kan met een sticker of een gespoten sjabloon een (merk)naam zichtbaar gemaakt kan worden.

Dranghekken opslaan en vervoeren

Wat geldt voor bouwhekken, geldt uiteraard ook voor dranghekken: voor een lange levensduur is het zeer belangrijk de hekken goed op te slaan en op veilig op transport te zetten. Hiervoor hebben we een speciale opslag- en transportbok ontwikkeld, waarin de hekken al hangend opgeslagen en vervoerd kunnen worden. In deze bok passen 34 stuks 9 spijls of 22 stuks 19 spijls dranghekken.

Dranghek bok

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »