Terug

Dranghekken

Ook bij de productie van de dranghekken van Thibo Online zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Deze voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan het dranghek.

  • Thibo Dranghek | LIGHT

  Dranghek | LIGHT

  83,07 (100,51 Incl. btw)

  ✓ 9 spijlen
  ✓ Spijlenafstand 240 mm
  ✓ 12 kg

  Deliverytime

  83,07 (100,51 Incl. btw)

  • Thibo Dranghek | PRO

  Dranghek | PRO

  105,49 (127,64 Incl. btw)

  ✓ 19 spijlen
  ✓ Spijlenafstand 120 mm
  ✓ 19 kg

  Deliverytime

  105,49 (127,64 Incl. btw)

  • Thibo Dranghek | PRO+

  Dranghek | PRO+

  113,34 (137,14 Incl. btw)

  ✓ 19 spijlen
  ✓ Spijlenafstand 120 mm
  ✓ 19 kg
  ✓ Met naamplaatvoorziening

  Deliverytime

  113,34 (137,14 Incl. btw)

  Niet op voorraad

  • Thibo Dranghek transportbok

  Dranghek transportbok

  418,35 (506,20 Incl. btw)

  ✓ Hangend transport
  ✓ 34 hekken met 9 spijlen
  ✓ 22 hekken met 19 spijlen
  ✓ Hijsbeugels en heftruckvoorziening

  Deliverytime

  418,35 (506,20 Incl. btw)

Dranghekken

Dranghekken bestellen

Oersterk, eenvoudig te koppelen en scherp geprijsd. Dat zijn de drie voornaamste kenmerken van de dranghekken van Thibo Online. Met dit type hek ben je super flexibel in het creëren van looproutes, het in juiste banen leiden van mensen.

De dranghekken hebben de volgende eigenschappen:

 • Een afmeting van ca. 250 x 110 cm

 • Volledig thermisch verzinkt voor een lange levensduur

 • Een haak-/oogverbinging om de hekken snel te koppelen

 • Eenvoudig te transporteren met onze handige dranghekbok

De dranghekken van Thibo Online bestel je heel makkelijk met een paar klikken. Heb je vragen? Neem direct contact op voor deskundig advies en leid jouw publiek in goede banen!

Stalen dranghekken

Dranghekken hebben heel wat te verduren. Van het ene project naar het andere, vrachtwagen in en vrachtwagens uit. En meestal moet het snel! Logisch dat er dus niet altijd even zachtzinnig met dranghekken wordt omgesprongen.

Niet erg! De stalen dranghekken van Thibo Online kunnen tegen een stootje. Ze worden geproduceerd met de bestelde materialen en zijn volledig verzinkt. Gegalvaniseerd staal zorgt bovendien voor een extra beschermende laag, zodat het hek lang mee gaat.

Zo ben je verzekerd van top kwaliteit, multi inzetbare dranghekken!

Dranghekken bestellen

Lage hekken

Bij het veilig geleiden van grote groepen mensen zal de doorstroom wellicht niet altijd optimaal zijn. Niet gek dat men dan op de dranghekken wil gaan hangen of zitten. Dan kan zonder problemen met onze lage dranghekken. De zijn stevig genoeg en met een hoogte van 110 cm ideaal om eens lekker op te leunen!

Lage bouwhekken

Andere hekken die gebruikt worden om publiek in goede banen te begeleiden zijn lage bouwhekken. Een prima alternatief, maar door het gebruik van bouwhek voeten minder praktisch. Bovendien is een bouwhek voorzien van een gaaspaneel, waarbij het risico bestaat dat men erachter blijft hangen met kleding.

Wat kost een dranghek?

Bij Thibo Online koop je al een dranghek voor 73 euro. Dat is een scherpe prijs voor een hek met de volgende eigenschappen:

 • Supersnel geleverd door heel Nederland

 • Topkwaliteit wat lang meegaat

 • Heel makkelijk te verplaatsen

 • Moeiteloos inzetbaar op vele projecten

Zonder verdere accessoires of producten zoals palen, beugels of andere bevestigingsmaterialen hebt je de lage hekken snel geplaatst.

Dranghekken kopen

De beste kwaliteit dranghekken

Thibo Online verkoopt enkel de beste kwaliteit. Bij de productie van onze dranghekken zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit.

Welke dranghekken zijn er?

Een ruim assortiment? Dat is bij dranghekken niet nodig. Eigenlijk zijn er maar drie verschillende soorten hekken verkrijgbaar:

1. Dranghekken met 9 spijlen

Allereerst de lichtste uitvoering met 9 spijlen, ruim een meter hoog en een gewicht van 12 kg. Met een maximale spijlafstand van 240 mm is dit tijdelijk dranghek scherp geprijsd en ideaal bij een beperkt budget.

2. Dranghek met 19 spijlen

Daarnaast een zwaardere uitvoering met 19 spijlen en een gewicht van 19 kg. Voor grotere evenementen, waarbij rekening wordt gehouden met het afzetten en geleiden van grote hoeveelheden mensen. Dit hek blijft door zijn gewicht nog beter staan.

3. Hekwerken met naamplaatvoorziening

Een derde uitvoering heeft ook 19 spijlen, maar is voorzien van een stalen ingelaste plaat. Hierop kan met een sticker of een gespoten sjabloon een (merk)naam zichtbaar gemaakt kan worden.

 

Dranghekken opslaan en vervoeren

Voor een lange levensduur is het zeer belangrijk de hekken goed op te slaan en veilig op transport te zetten. Hiervoor hebben we een speciale opslag- en transportbok ontwikkeld, waarin de hekken al hangend opgeslagen en vervoerd worden. In deze bok passen 34 stuks 9 spijls of 22 stuks 19 spijls dranghekken.

Dranghek bok

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »