Terug

Tuinpoorten (4)

Ook voor alle tuinpoorten is Thibo Online de juiste partij. Een tuinpoort is een prima poort tegen een scherpe prijs. Perfect ter afsluiting van uw tuin of perceel.

Filter(s)

Tuinpoorten

Tuinpoorten van Thibo Online

De tuinpoorten van Thibo Online zijn gemakkelijk, praktisch, representatief en aantrekkelijk geprijsd. Gezien deze eigenschappen is het geen wonder dat deze draaipoort bijzonder populair is, met name bij particulieren, dierenweiden en natuurlijk ook bij tuinen. De enkele en dubbele tuinpoorten hebben een stalen ingelaste gaasmat en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. De enkele tuinpoort wordt hoofdzakelijk toegepast als loopdoorgang en de dubbele tuinpoort is een oplossing voor grotere doorgangen. De tuinpoorten zijn verkrijgbaar in de basis kleuren: Vuurverzinkt, mosgroen (RAL-6005), dennengroen (RAL-6009), antracietgrijs (RAL-7016) en zwart (RAL-9005). Overige kleuren zijn op aanvraag. 

Kenmerken tuinpoorten: 
  • Verkrijgbaar verzinkt en 4 standaard kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Geschikt voor jarenlang intensief gebruik

 

Tuinpoorten met dubbelstaaf- of gaasvulling

Bij Thibo Online kennen we twee typen tuinpoorten, de ene met een dubbelstaafmatvulling en de andere met een gaasvulling. Bij een tuinpoort met een dubbelstaafmat vulling is het paneel gevuld met een dubbelstaafmat. Een dubbelstaafmat is een mat die te herkennen is aan zijn enkele verticale draad en dubbele horizontale draad. Een tuinpoort met gaasvulling heeft een vulling die gemaakt is van gaas. Het verschil zit hem met name in de draaddikte van het paneel. De draad van een tuinpoort met dubbelstaafmatvulling is dikker dan die van een tuinpoort met gaasvulling. Hiermee biedt de tuinpoort met dubbelstaafmatvulling een hogere mate van veiligheid. 

 

Kleuren

Ook onze staalmat draaipoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Thibo Online maken we gebruik van een aantal standaard kleuren/uitvoeringen, dit zijn de kleuren/uitvoeringen: verzinkt, mosgroen (6005), dennengroen (6009), antraciet grijs (7016) en gitzwart (9005).

Opzoek naar een andere kleur? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen wellicht wat voor je betekenen.

 

Vaak gebruikt bij

Tuinpoorten worden gebruikt voor het creëren van een doorgang in een hekwerk. Dit kan een kleine of een grote doorgang zijn. In het geval van een kleine doorgang in een hek wordt er vaak gekozen voor een draaipoort met enkele vleugel. In het geval van een grotere doorgang wordt er vaak gekozen voor een draaipoort met dubbele vleugel.

De tuinpoorten van Thibo Online zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en kleuren. Bij Thibo Online hebben we twee verschillende soorten tuinpoorten. Allereerst de tuinpoorten met gaasvulling, deze zijn gevuld met een gaas. De andere variant heeft een dubbelstaafmat vulling, deze variant is iets sterker.

De tuinpoorten van Thibo Online worden geplaatst bij productie bedrijven, overige bedrijven, gemeenten, (sport)verenigingen en soms bij particulieren. De tuinpoorten ook wel draaipoorten genoemd kan in combinatie met een hekwerk worden geleverd. Ben je opzoek naar een maatwerk draaipoort, neem dan even contact met ons op!

Onze tuinpoorten zijn idealen poorten voor in een tuin. Ze zijn eenvoudig zelf te plaatsen, worden geleverd in een compleet pakket en zijn te verkrijgen in verschillende varianten.

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Hekwerken en poorten, ijzeren tuinpoort, tuinpoort, tuinpoort in tuinhek, dubbele tuinpoort, enkele tuinpoort, hekwerk met tuinpoort, tuinpoort te koop, tuinpoort voor grote doorgang, tuinpoort in hekwerk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,1 / 10 - 30 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »