Terug

Spijlenpoorten (7)

Spijlenpoorten van Thibo Online doen wat ze moeten doen, namelijk: indringers buiten uw bedrijfsterrein houden. Deze poorten zijn degelijk, sterk en kunnen tegen een stootje.

Filter(s)

Spijlenpoorten

Draaipoorten van Thibo Online

Een ideale draaipoort als je een punt maakt van veiligheid en bescherming in een zeer representatieve vorm. De spijlen in die in deze draaipoort zitten kunnen rond of vierkant zijn. De ronde spijlen kunnen door de onder- en bovenligger worden gestoken. De draaipoort met vierkante spijlen is allen als niet doorgestoken variant te verkrijgen. Daarnaast staan de vierkante spijlen een kwart slag gedraaid in de draaipoort. Dit geeft een elegante en stijlvolle look. De draaipoorten kunnen worden geleverd met een puntenkam, tenzij de spijlen doorsteken. De draaipoorten zijn verkrijgbaar in de 5 standaard RAL-kleuren: RAL 6005 (mosgroen), 6009 (dennengroen), 7016 (antracietgrijs), 9005 (zwart) en 9010 (wit)

Belangrijke kenmerken: 

  • Wegens de dikke spijlen is het onmogelijk om de spijlen door te knippen. 
  • Houdt indringers buiten de deur a.d.h.v. een puntenkam of doorstekende spijlen.
  • Verkrijgbaar in 5 standaard RAL-kleuren.

 

Diverse varianten spijlenpoorten

Thibo Online heeft een breed aanbod draaipoorten. Deze kennen dezelfde varianten als het spijlenhekwerk. Hieronder worden ze nog eens uitlegt.

Orion spijlenpoort

Dit is een poort met ronde doorgestoken spijl welke vanaf 150 cm hoog is afgeschuind.

Arena spijlenpoort

Dit is een draaipoort met vierkante doorgestoken spijl die een kwartslag is gedraaid. De spijl is vanaf 150 cm hoogte afgeschuind. 

Tyro spijlenpoort

Dit is een draaipoort met vierkante niet doorgestoken spijl met een vlakke bovenligger.

Kleuren

Ook onze staalmat draaipoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Thibo Online maken we gebruik van een aantal standaard kleuren/uitvoeringen, dit zijn de kleuren/uitvoeringen: verzinkt, mosgroen (6005), dennengroen (6009), antraciet grijs (7016), gitzwart (9005) en zuiver wit (9010).

Opzoek naar een andere kleur? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen wellicht wat voor je betekenen.

 

Vaak gebruikt bij

Spijlenpoorten worden gebruikt voor het creëren van een doorgang in een hekwerk. Dit kan een kleine of een grote doorgang zijn. In het geval van een kleine doorgang in een hek wordt er vaak gekozen voor een draaipoort met enkele vleugel. In het geval van een grotere doorgang wordt er vaak gekozen voor een draaipoort met dubbele vleugel.

De draaipoorten van Thibo Online zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en kleuren. De draaipoorten kunnen van metaal of staal zijn, zo hebben we stalen spijlenpoorten. De spijlen poorten van Thibo Online worden geplaatst bij productiebedrijven, overige bedrijven, gemeenten, (sport)verenigingen en soms bij particulieren. De draaipoorten kan in combinatie met een hekwerk worden geleverd. Ben je opzoek naar een maatwerk draaipoort, neem dan even contact met ons op!

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Spijlen poorten, draaipoorten met spijlen, spijlen poort enkel, spijlen poort dubbel, spijlen tuinpoort. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,2 / 10 - 43 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »