Terug

Draaipoorten en onderdelen (4)

Via Thibo Online zijn kwaliteits draaipoorten binnen handbereik. Kiest u voor een tuinpoort, een industriële poort of creëert u met één van onze designpoorten een echte eye catcher als toegang tot uw terrein?

Draaipoorten en onderdelen

Draaipoorten van Thibo Online

Als toonaangevend producent voor de professionele hekwerkindustrie heeft Thibo Online een breed scale aan draaipoorten opgebouwd. Poorten van de hoogste kwaliteit, geperfectioneerd door het jarenlange gebruik en de feedback door de échte hekwerkplaatsers! Laat u inspireren door de ruime keuze aan draaipoorten. Van eenvoudige tuinpoorten met gaas of dubbelstaafmatvulling, tot industriële spijlen- en staafmatpoorten en spectaculaire aluminium designpoorten. 

Thibo Online heeft verschillende soorten enkele en dubbele draaipoorten. Hieronder volgt een overzicht met alle verschillende draaipoorten van Thibo Online:

 

Industriële draaipoorten

De metalen industriële draaipoorten van Thibo Online zijn verkrijgbaar met een enkele of een dubbele vleugel. Daarnaast zijn deze draaipoorten verkrijgbaar in verschillende uitvoeren, denk aan: een ronde spijl of vierkante spijl, een doorgestoken of niet doorgestoken spijl en een vierkante rechte of vierkante gedraaide spijl. De industriële draaipoorten komen veel voor bij bedrijven, opslagterreinen, luchthavens, parkeergarages, scholen en kantoorpanden. Met de dikke spijlen biedt deze poort een hoge mate van veiligheid. Hieronder sommen we de specificaties voor je op:

 • Hoge mate van veiligheid
 • Veel doorkijk en minder privacy. 
 • Volledig metaal/staal
 • Inclusief hang- en sluitwerk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Diverse uitvoeringen

Benieuwd naar een industriële draaipoort? Klik hier! 

 
Design draaipoorten

Het parade paardje van Thibo Online. De design draaipoorten, ookwel bekent als de Modius poortenlijn van Thibo Online. Bij lijn ligt de volledige focus op de uitstraling van de poort. Deze super mooie draaipoorten zijn volledig van aluminium gemaakt. Verkrijgbaar in meerdere kleuren met een standaard structuur coating, die voor een matte look zorgt. Deze poortenlijn wordt zul je voornamelijk zien bij particulieren. Bij deze poort is aan alles gedacht, zo krijg je geen standaard maar een inbouw RVS slot en slotvanger. We hebben alle voordelen nog eens voor je opgesomd:   

 • Extreem mooi design
 • Volledig van aluminium
 • Standaard structuur coating
 • Hoge mate van privacy
 • Hoge mate van veiligheid
 • Hoge mate van kwaliteit
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Inclusief hang- en sluitwerk

Benieuwd naar een onze design draaipoorten? Klik hier!

 

Tuinpoorten

De tuinpoorten van Thibo Online zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een tuinpoort met een dubbelstaaf- of gaasvulling. De poorten zijn leverbaar in enkele dagen en daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van beide variant is er een uitvoering. Hieronder volgen de belangrijkste specificaties:

 • Verkrijgbaar met dubbelstaaf- of gaasvulling
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Leverbaar in enkele dagen
 • Palen zijn vierkant of rond

Benieuwd naar een tuinpoort? Klik hier! 

 

Poortonderdelen

Thibo Online beschikt over een breed assortiment poortonderdelen. De meeste poortonderdelen zijn van Locinox. Locinox een een toonaangevend bedrijf op het gebied van poortonderdelen en afsluitingen. Bij Thibo Online kun je kiezen uit sloten, slotvangers, scharnieren, poortsluiters, grondgrendels en grondstops, poortvangers, automatisatie en elektronica, toebehoren en gereedschap van het merk Locinox.

Benieuwd naar onze poortonderdelen? Klik hier! 

 

Vaak gebruikt bij

Draaipoorten worden gebruikt voor het creëren van een doorgang in een hekwerk. Dit kan een kleine of een grote doorgang zijn. In het geval van een kleine doorgang in een hek wordt er vaak gekozen voor een draaipoort met enkele vleugel. In het geval van een grotere doorgang wordt er vaak gekozen voor een draaipoort met dubbele vleugel. De draaipoorten van Thibo Online zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en kleuren. De draaipoorten kunnen van metaal of staal zijn, zo hebben we stalen spijlenpoorten, maar ze kunnen ook van aluminium zijn. Zo heeft Thibo Online bijvoorbeeld een aluminium draaipoorten lijn bekend als: Modius. De Modius draaipoortenlijn is een luxe draaipoort. Deze luxe draaipoorten worden met name geplaatst bij particulieren of bedrijven. De spijlen poorten van Thibo Online worden geplaatst bij productie bedrijven, overige bedrijven, gemeenten, (sport)verenigingen en soms bij particulieren. De draaipoorten kan in combinatie met een hekwerk worden geleverd. Ben je opzoek naar een maatwerk draaipoort, neem dan even contact met ons op!

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Hekwerken en poorten, ijzeren poort, aluminium poort, poort hek, tuinpoort, dubbele poort, enkele poort, hekwerk met poort, moderne poort, poort te koop, spijlen poort, design poorten, metalen poort, poort voor grote doorgang, poort in hekwerk, poort onderdelen, Locinox onderdelen, dubbele tuinpoort metaal.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Thibo Online 9,1 / 10 - 30 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »