Terug

 • Ruim 178 jaar kennis en kunde
 • Voor 12:00u besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Klanten beoordelen ons met een 9+

Bouwhek voeten

Een goed bouwhek is één ding. Maar stabiliteit is zeker zo belangrijk! De bouwhek voeten van Thibo Online bieden voor ieder type de benodigde ondersteuning en stabiliteit. Thibo Online heeft een breed assortiment aan kunststof voeten en beton voeten.

Filter(s)

  • Thibo Kunststof voet light 16 kg

  Kunststof voet light 16 kg

  8,95 (10,83 Incl. btw)

  ✓ Gerecycled kunststof
  ✓ 16 kg
  ✓ Lichtste uitvoering

  8,95 (10,83 Incl. btw)

  • Thibo Kunststof voet 24 kg

  Kunststof voet 24 kg

  9,95 (12,04 Incl. btw)

  ✓ Gerecycled kunststof
  ✓ 24 kg
  ✓ Beste prijs/kwaliteit

  9,95 (12,04 Incl. btw)

  • Thibo Kunststof voet 25 kg

  Kunststof voet 25 kg

  10,95 (13,25 Incl. btw)

  ✓ Gerecycled kunststof
  ✓ 25 kg
  ✓ Beste kwaliteit

  10,95 (13,25 Incl. btw)

  • Thibo Betonvoet standaard 35 kg

  Betonvoet standaard 35 kg

  7,95 (9,62 Incl. btw)

  ✓ Beton
  ✓ 35 kg
  ✓ Zware uitvoering

  7,95 (9,62 Incl. btw)

  • Thibo Betonvoet light 25 kg

  Betonvoet light 25 kg

  5,95 (7,20 Incl. btw)

  ✓ Beton
  ✓ 25 kg
  ✓ Laagste prijs

  5,95 (7,20 Incl. btw)

Bouwhek voeten

Bouwhekvoeten van Thibo Online

Voor de zwaardere hekken en/of toepassingen zijn de betonnen voeten of zwaardere kunststof voeten uiterst geschikt, terwijl voor een licht hek prima een lichte kunststof voet gebruikt kan worden. Door de diverse indelingen van uitsparingen en gaten zijn de kunststof en beton voeten op verschillende manieren te gebruiken. Heeft u veel kunststof voeten voor bouwhekken nodig en wil je deze regelmatig gebruiken? Dan raden wij de kunststof voet voor bouwhekken met heftruck uitsparingen aan. Deze zijn eenvoudig te verplaatsen met een heftruck. 

 

Voordelen bouwhekvoeten

 • Flexibiliteit in plaatsing en verplaatsing
 • Voordelig geprijsd
 • Eenvoudig te installeren.
 • Geschikt voor hergebruik

Nadelen bouwhekvoeten

 • Minder stevig dan semi-permanent hekwerk
 • Struikel gevaar
 • Kunnen verschuiven

 

Kunststof voeten

De kunststof bouwhek voeten van Thibo Online zijn vanuit duurzaamheid ontwikkeld. Zo worden ze volledig uit gerecycled PVC gefabriceerd en zijn ze veelvuldig en op verschillende projecten te gebruiken. Ze kunnen tegen een stootje in tegenstelling tot een vaak zwaarder betonnen voet die nog wel eens wil breken als deze valt.

Voor een overzicht met alle kunststof bouwhek voeten klik hier.

 

Betonnen voeten

De betonnen bouwhek voeten van Thibo Online zijn met name zeer voordelig geprijsd en zwaar. Moeten je hekken voor een langere periode staan en hoeven deze niet vaak verplaatst te worden, dan is een betonnen voet bij uitstek geschikt.

Voor een overzicht met alle betonnen bouwhek voeten klik hier.

 

Vaak gebruikt bij

Bouwhek voeten of bouwhek blokken zijn letterlijk de voeten van bouwhekken. Ze zorgen ervoor dat de bouwhekken kunnen blijven staan. Thibo Online heeft diverse soorten bouwhek voeten. Zo hebben we kunststof bouwhek voeten, betonnen bouwhek voeten en meer. De bouwhek blokken zijn te verkrijgen in verschillende maten, varianten en gewichten. Zo is er voor ieder bouwhek een geschikte voet/blok. Daarnaast hebben we bouwhek voeten met signalisatie en bouwhek voeten met heftruckuitsparingen. Dit zorgt ervoor dat de bouwhek blokken goed opvallen of eenvoudig te verplaatsen zijn. Liever een aanbieding? Dat kan! Thibo Online heeft diverse aanbiedingen waarbij je een compleet pakket bouwhekken, voeten, klemmen en zelfs de daarbij horende transport bokken kunt kopen!

Je kunt ook kiezen voor een semi-permanent bouwhekwerk. Dit is een hekwerk met buizen in plaats van kunstof bouwhek voeten of betonnen bouwhek blokken. De buizen worden in de grond geslagen waaraan de bouwhekken worden bevestigd met bouwhekklemmen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Tags & gerelateerde onderwerpen

Bouwhek voet, kunststof bouwhek voeten, kunststof voet bouwhekken, betonnen bouwhek blok, kunststof bouwhek blok, bouwhekblok kunststof, bouwhekblok beton, bouwhek voet kopen, bouwhek blok kopen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »