Terug

Bouwhek Accessoires

Alle accessoires voor een degelijk bouwhekwerk. Voeten, klemmen, schoorbuizen, grondpennen etc. Alle accessoires overzichtelijk op één plek.
Bouwhek Accessoires

Bouwhek accessoires

Maak van je hekwerk een degelijke en veilige afscheiding met de bouwhek accessoires van Thibo Online. Hier vindt je alle benodigdheden om tot het gewenst eindresultaat te komen. Voor ieder bouwhekwerk, terein of werf de juiste accessoires. De bouwhek accessoires van Thibo Online zijn van de hoogste kwaliteit en uitgebreid getest in het veld. Je bent dus verzekerd van een veilige omheining van je terrein.

 

Netten en zeilen

Met netten of zeilen gemonteerd aan de bouwhekken kan het bouwproject aan het zicht van het publiek onttrokken worden. Het draagt daarmee bij aan de veiligheid van voorbijgangers die minder snel afgeleid raken en aan de omgeving. De netten zijn geschikt voor één hek te krijgen, maar ook op rol van 50 meter en zijn voorzien van ogen voor een eenvoudige bevestiging. De zeilen zijn enkel geschikt voor één hek verkrijgbaar, maar wél in een brandvertragende uitvoering.

Bij behoefte aan grotere hoeveelheden kan Thibo Online bedrukking verzorgen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

 

Stabiliteit en veiligheid

Aangezien een bouwhekwerk vaak voor langere periode moet staan is stabiliteit en veiligheid een vereiste! Zeker in combinatie met netten en zeilen, die veel wind vangen, is het schoren van het hekwerk en daarmee de stabiliteit verzekeren een must! Gebruik hiervoor de schoorbuizen, voetplaten en grondpennen van Thibo Online. Daarnaast kan gekozen worden om het hekwerk niet met voeten te plaatsen, maar met Ø60 mm hekwerkstaanders, zodat een semi-permanent hekwerk gemaakt kan worden. Iets minder flexibel door de palen in de grond, maar veel stabieler en veiliger! Het overwegen waard!

Maak je wel gebruik van voeten dan kunnen de hekken met gebruikt van de verankeringshaak en een bouwhekklemmen tegen uittillen beveiligd worden. Geef dieven en vandalisten geen kans!

Maak bovendien overklimmen moeilijker met gebruik van puntdraad-/prikkeldraadkoppen en de daarvoor bestemde puntdraad.

 

Toegankelijkheid

Voor een eenvoudige toegang tot je project is het handig om een looppoort in je hekwerk te plaatsen of van een of meerdere bouwhekken een brede toegangspoort te maken. Hiervoor kunnen diverse scharnieropties gebruikt worden en is het bouwhekwiel van Thibo Online een uitkomst voor een soepele beweging voor open en dicht.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »