Bouwhekken

Thibo beschikt over een ruim assortiment bouwhekken in de "Apollo"-lijn. Om uw keuze te vereenvoudigen zijn de hekken opgesplitst in voorverzinkt met daarin Budget hekken, Premium hekken en High Security hekken en in naverzinkt met daarin enkel Premium.

Bij Thibo Online koopt u rechtstreeks bij de producent! En niet zomaar een producent, maar een met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de productie en ontwikkeling van bouwhekken. Daarmee bent u met een bouwhek van Thibo Online gegarandeerd van een hek van hoogwaardige kwaliteit tegen een prijs binnen ieders budget. Het assortiment bevat voor elke toepassing een geschikt bouwhek met daarbij alle benodigde accessoires.

 

Voorverzinkte bouwhekken

Voorverzinkte bouwhekken worden geproduceerd uit reeds verzinkt (sendzimir) buis- en gaasmateriaal, middels een speciaal roestwerend lasprecedé. Het bouwhek hoeft niet verder nabehandeld te worden.

 

Naverzinkte bouwhekken

Naverzinkte bouwhekken worden geproduceerd uit blank (onbehandeld) buis- en gaasmateriaal, waarna het volledig bouwhek wordt ondergedompeld in een zinkbad (thermisch verzinkt).