Terug

Help jij ons onze shop te verbeteren? Maak kans op een Bol.com cadeaubon van €25,-

Bouwhekken en accessoires (7)

Thibo Online biedt alles op het gebied van tijdelijke hekwerkoplossingen. Van bouwhek tot cityfence, maar ook dranghekken en alle benodigde accessoires om een tijdelijk hekwerk te installeren.

Bouwhekken en accessoires

De bouwhekken en accessoires van Thibo Online

Bouwhekken

Met bouwhekken(werfhekken) kan, als tijdelijke hekwerk oplossing, een  terrein omheind worden. Bouwhekken worden veelal gebruikt in de bouw en evenementen branche, voornamelijk om projectlocaties af te schermen. Het is een tijdelijke hekwerk oplossing die zorgt voor veiligheid en beveiliging van mensen op en rondom de bouwplaats.

Hoe wordt een bouwhek gemaakt?
Dat zie je hier!

Vanwege de tijdelijke aard moet het hekwerk eenvoudig geplaatst en afgebroken kunnen worden. Een bouwhekwerk moet flexibel, goedkoop en veilig zijn. Bouwhekken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De inzet van een bepaald bouwhek is per type afhankelijk van het doel waartoe de afscheiding dient. Om het juiste hek te bepalen zijn een aantal vragen van belang: In wat voor omgeving komt het hekwerk te staan? Hoe lang moet het hekwerk staan? Hoe vaak worden de hekken verplaatst? Komen er netten of zeilen tegen de werfhekken? Hoe vaak moeten de hekken na het project nog ingezet worden of ga je ze erna wellicht verkopen? De experts van Thibo Online helpen je graag om het juiste bouwhek te kiezen!

Lees de 8 do's en don'ts voor het opzetten van een veilig bouwhekwerk

Een standaard bouwhek heeft de afmeting ca. 3,5 meter breed en ca. 2 meter hoog. Thibo Online biedt de mogelijkheid om de werfhekken te verstevigen. Hoekverstevigingen en/of extra middenbuizen geven de hekken extra sterkte.

Thibo Online heeft de volgende hekken:

Standaard of semi-permanent bouwhekwerk

De meest bekende vorm van een bouwhekwerk bestaat uit bouwhekken, bouwhek voeten/blokken en bouwhekklemmen. Afhankelijk van de situatie worden daar netten of zeilen aan bevestigd om het zicht te beperken. Moet het hekwerk lang staan en is flexibiliteit om het hek aan te passen gedurende het project van minder groot belang dan wordt er vaak gekozen voor een semi-permanent bouwhekwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van palen tussen de werfhekken, waaraan de hekken worden bevestigd. Zo komen de voeten te vervallen en krijg je een strak hekwerk dat netjes voor langere periode blijft staan.

Van bouwhek naar tuinhek

Zodra het project klaar is wordt de tijdelijke hekwerk oplossing vervangen door een permanente hekwerk, zoals spijlenhekwerk, dubbelstaafhekwerk of gaashekwerk. Ook voor dit type hekwerken, tuinhekken en ijzeren poorten is Thibo Online de juiste partij. Neem eens een kijkje wat we te bieden hebben op het gebied van hekwerk en onderdelen.

 

Bouwhek accessoires

Bouwhek klemmen en beugels bouwhekvoeten, bouwhekwielen, bouwhek poortscharnieren, bouwheknetten en -zeilen. Een greep uit het ruime assortiment bouwhek accessoires van Thibo Online. Zorg voor een degelijk en veilig hekwerk door gebruik te maken van topkwaliteit bouwhek accessoires van Thibo Online.

Bouwhekken kopen

Bouwhekken kopen doe je eenvoudig en snel bij Thibo Online. Vragen over het kopen van bouwhekken? Ook voor advies kun je bij ons terecht. Stuur gerust een mailtje naar [email protected] of stuur je vraag via onze chat. Bellen kan natuurlijk ook! Tel: +31 492 471 317.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thibo Online 9,2 / 10 - 43 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »