Terug

Wij verwelkomen Collin van Nunen!

  • 24 / 01 / 2020 0
Wij verwelkomen Collin van Nunen!

Collin van Nunen, de nieuwe aanwinst van Thibo Online. Collin gaat zijn afstudeerscriptie bij Thibo Online schrijven. Wil je meer lezen over Collin en over zijn opdracht? Lees dan de blog.

Wie is Collin van Nunen?

Ik ben 27, kom uit Veldhoven en studeer Ondernemerschap & Retail management op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik woon thuis met mijn ouders en mijn oma, die in een bungalow naast ons woont. Samen met mijn vriendin (5 jaar inmiddels) ben ik sinds begin dit jaar op zoek naar een woning/ appartement in Veldhoven, echter door de drukte op de woningmarkt is het ons nog niet gelukt.

Voordat ik begon aan mijn huidige studie, heb ik een mbo opleiding detailhandel afgerond in Tilburg en heb ik een tijd heb gewerkt in de retail branche. Na een periode in loondienst te zijn geweest, wilde ik graag verder studeren en een logische stap was deze opleiding. In het weekend werk ik één dag op de Teleservice afdeling van Securitas, een beveiligingsbedrijf met een callcenter in Geldrop. De Teleservice afdeling behandelt de telefonie van meer dan 500 bedrijven na sluitingstijd en is 24/7/365 geopend. Naast mijn studie heb ik een vrij brede interesse, die regelmatig wisselt. Op het moment ben ik geïnteresseerd in websites, crypto en sport (fitness) waar ik graag over lees. Ik houd van details en het zoeken naar antwoorden op 1001 vragen.

 

Welke ervaring breng jij met je mee?

Naast mijn mbo en hbo opleiding heb ik ruim drie jaar ervaring opgedaan in een callcenter, waarvoor ik diverse trainingen heb gevolgd. De klanten die ik bij Securitas help bellen met een probleem of een vraag, die ik vaak maar niet altijd direct kan oplossen. De skills die ik hierdoor heb ontwikkeld zijn met name oplossingsgerichtheid, klantvriendelijkheid en empathie. Voordat ik bij Securitas werkte heb ik vijf jaar in de detailhandel gewerkt, in verschillende functies zoals verkoopmedewerker en orderpicker. Van nature ben ik leergierig en zoals ik al aangaf haal ik energie uit het uitzoeken van problemen en onderwerpen.

 

Zelf een vraag aan Collin stellen? Stel je vraag in de reacties! 

 

Wat is je eerste indruk van Thibo?

De open en informele sfeer (Brabantse sfeer) spreekt mij erg aan omdat ik vind dat het daardoor wat menselijker wordt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en in tegenstelling tot veel bedrijven wordt initiatief gewaardeerd. Het feit dat input en onderzoek van stagiaires wordt gebruikt in de bedrijfsvoering verhoogd de motivatie om een mooie scriptie te maken aanzienlijk. De stap die Thibo heeft genomen met Thibo Online is voor mij een logische stap, gezien de digitalisering en de snelheid van technologische ontwikkelingen en ik kom graag naar kantoor!

 

Waar ga je jezelf binnen Thibo voornamelijk mee bezig houden?

Het onderzoek dat ik uitvoer betreft de customer journey (klantreis) van Thibo Online klanten, ofwel de markt voor eindgebruikers. Hierbij onderzoek ik twee groepen eindgebruikers: consumenten en bedrijven. De customer journey brengt in kaart welke stappen mensen doorlopen voor, tijdens en na de aanschaf van een product en door hiervan een overzicht te maken wordt inzicht verkregen in zogeheten “pijnpunten”. Op deze punten kunnen vervolgens aanpassingen gemaakt worden, om op die manier een betere klantreis te bewerkstelligen. Het uiteindelijke doel van de scriptie is het geven van een advies om meer websiteverkeer en meer bestellingen te realiseren. Dat is in het kort waar ik me mee bezig hou.

 

Zijn er dingen in de komende periode waar je naar uitkijkt?

Uiteraard. Omdat de website goed is neergezet, kan ik me volledig focussen op het verbeterproces rondom de website. Ik kijk met name uit naar het eindresultaat, omdat ik een zo goed mogelijk advies wil uitbrengen waarmee Thibo Online verder kan groeien.

 

5 jaar verder. Wat wil je bereikt hebben?

Na het afronden van deze studie wil ik gaan werken in de SEO/ websiteoptimalisatie branche en ik verwacht over vijf jaar hier nog steeds werkzaam in te zijn en (hopelijk) een senior SEO functie te hebben. Ik woon dan nog steeds in Veldhoven en wie weet baby’s…?

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »