Terug

Thibo Online breidt uit met gaaspanelen!

Thibo Online breidt uit met gaaspanelen!

Thibo Online breidt uit met gaaspanelen en komt met super handige tool! De nieuwe tool optimaliseert onder andere de gebruikersvriendelijkheid. Benieuwd? Klik dan hier om meer te lezen.

Er wordt hard gewerkt aan onze webshop thibo-online.nl. Zoals je vast al hebt gezien staan al onze tijdelijk hekwerk producten online. Maar… het assortiment van Hitmetal is véél breder dan dat! De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het vullen van de webshop met al onze standaard (gepuntlaste) gaasproducten en nu is het moment daar: de producten staan in de shop, verkrijgbaar voor iedereen! Met trots presenteren wij je onze gaasproducten.

Daarnaast lees je in deze blog ook van alles over de nieuwe tool, die onder andere de gebruikersvriendelijkheid van onze webshop optimaliseert! Lees er alles over in deze blog of bekijk allereerst de super handige instructievideo.

Instructie video 'Filter' tool

Zet bij het bekijken van de video je geluid aan.

Ons aanbod

De gaasproducten zijn onderverdeeld op basis van het type materiaal. Zo hebben we panelen gelast uit blanke, voorverzinkte, galfan of RVS draad.

 

Blank – Een “blank” gaaspaneel, wil zeggen dat dit gaaspaneel gelast is uit een blanke draad en daarmee dus onbehandeld is. Deze gaaspanelen zijn meestal een halffabricaten, dat betekent dat deze panelen over het algemeen worden gebruikt om er andere producten van te maken, denk bijvoorbeeld aan kooien, fietsenstallen en meer. Deze gaaspanelen kunnen werkelijk overal voor gebruikt worden. Ze worden bijvoorbeeld ook veel in de tuin gebruikt om planten en bloemen aan te bevestigen. Zonder nabehandeling gaan deze panelen in de open lucht wel roesten.

 

Voorverzinkt – De verzinkte gaaspanelen worden uit voorverzinkte draad gelast. Hierbij is een blanke draad voor het lassen voorzien van een zinklaag, waarna de draad tot een paneel wordt gelast. De zinklaag op de draad zorgt voor een goede bescherming van het gaaspaneel tegen weersinvloeden, echter zijn de laspunten na het lassen onbeschermd. Dit hoeft geen probleem te zijn mits vocht niet op de laspunten blijft staan en voldoende ventilatie tot het gaaspaneel kan komen.

 

Galfan – De draad van de galfan gaaspanelen van Thibo Online heeft een speciale nabehandeling gehad met 95% uit zink en 5% aluminium. Hierdoor ontstaat een beschermende gaas op en rond de laspunten van de draden. Zodoende zijn deze panelen op en top beschermd tegen de meest extreme weersomstandigheden, hoeven ze niet nabehandeld te worden. Daarmee zijn ze bijzonder geschikt voor buitengebruik. Deze panelen worden veelal gebruikt bij plaatsing van steenkorven.

 

RVS – de roestvrijstalen (RVS) gaaspanelen onderscheiden zich van alle andere panelen doordat de draad, er daarmee het paneel per definitie niet kan gaan roesten. Daarmee kunnen ze zonder problemen alle weersomstandigheden aan en zijn ze daarnaast geschikt voor gebruik in aggressief chemische of agrarische omgevingen.

 

Gaaspanelen met een specifieke maas, draad en/of afmeting nodig? Maak gebruik van onze filters op de productpagina om snel je product (of het dichtstbijzijnde alternatief) te vinden!

 

 

Het werkt als volgt:

 

1. Ga naar https://www.thibo-online.nl/nl/gaaspanelen/

 

2. Klik op ‘vereenvoudig uw keuze (filters)’.

 

3. Vink alle je wensen aan

 

4. En de overeenkomende producten schuiven automatisch uit.

 

Heel eenvoudig en super snel! Mocht je er toch nog niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met de Thibo Online klantenservice!

Instructie video 'Filter' tool

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »