Terug

Thibo de leerschool van de toekomst

Thibo de leerschool van de toekomst

Thibo, een grote speler in de markt met ruim 175 jaar ervaring, denkt aan de toekomst. Dan heb ik het niet alleen over de toekomst van het bedrijf, maar ook over de toekomst van de Nederlandse student. Hitmetal neemt de laatste jaren steeds meer stagiaires aan, want...

 Hitmetal de leerschool van de toekomst!

Hitmetal, een grote speler in de markt met ruim 175 jaar ervaring, denkt aan de toekomst. Dan heb ik het niet alleen over de toekomst van het bedrijf, maar ook over de toekomst van de Nederlandse student. Hitmetal neemt de laatste jaren steeds meer stagiaires aan, want waar kun je nu beter leren dan bij een bedrijf met 175 jaar ervaring? Eentje met 177 jaar ervaring, zou ik dan zeggen ;) (Hitmetal: sinds 1842)

Veel stagiaires behalen na het afronden van hun stage een groot deel van hun opleiding en maken kans op een (parttime)baan bij Hitmetal. Uiteraard hebben niet alleen de stagiaires er baat bij, Hitmetal zelf natuurlijk ook. Zo blijft het bedrijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kan het zichzelf binden tot jongeren. Om jullie een impressie te geven van de werkzaamheden van een van de stagiaires bij Hitmetal kun je hieronder meer lezen over Berkay. Berkay is een 21 jarige ICT student en loopt op dit moment stage. Hij vertelt jullie graag over waar hij op dit moment mee bezig is:

Mijn naam is Berkay M. Çelik. Ik ben 21 jaar, geboren in Veghel. Ik volg de opleiding ICT Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4 op ROC de Leijgraaf te Veghel. Dit is mijn derde en laatste jaar op de opleiding.

Ik loop sinds 11 maart 2019 stage bij Hitmetal dit gaat door totdat ik mijn 600 stage uren heb gelopen. Nu loop ik bij Hitmetal stage onder de begeleiding van de Patrick Zegels (Teamleider IT). Hier heb ik een opdracht gekregen om een ‘Klachtenregistratie’ app te creëren met PowerApps en CRM. Tijdens het ontwikkelen van de app zoek ik naar informatie en krijg ik de hulp die ik nodig heb van Patrick.

IT in het algemeen is heel breed en diep. En hier hoort natuurlijk het ontwikkelen van applicaties bij. Dit project sluit daarom goed aan bij mijn opleiding. Ik heb op school niet met Microsoft PowerApps gewerkt, maar met programmeertalen. Tijdens mijn stage bij Hitmetal kan ik mooi kennis opbouwen van PowerApps, gezien de tijd die ik ervoor krijg het te bestuderen. Voor mij belangrijk aangezien je als ontwikkelaar meerdere programmeertalen en programma’s moet beheersen.

Ik heb bij Hitmetal de vrijheid om te werken aan mijn uren, aan de applicatie en aan mijn schoolopdrachten. Dit is erg fijn, want Hitmetal vertrouwt je tijdens je stage. Je krijgt alle vrijheid om je eigen planning te maken voor de opdrachten van school en het bedrijf.

Klachtenregistratie applicatie
Op dit moment ben ik een klachtenregistratie applicatie voor interne gebruik aan het bouwen. Klachten zijn er uiteraard altijd en als bedrijf wil je dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. De applicatie gaat er voor zorgen dat klachten intern makkelijker geregistreerd kunnen worden, hierdoor kan iedere betrokken afdeling eenvoudig met de huidige stand van zaken van een bepaalde klacht meekijken. Het zoeken naar oplossingen voor de klachtenregistratie app maakt de stage leuk en uitdagend. Hoe zit PowerApps in elkaar? Hoe werken de functies? Wat moet er in de CRM komen te staan? Dat zijn vraagstukken waar ik mezelf met name mee bezig houdt. Het project is nog vol in ontwikkeling en daardoor kan ik helaas nog weinig tonen.  Ik beveel Hitmetal zeker aan qua begeleiding, werksfeer en gezelligheid. Ik kan altijd op de hulp van mijn stagebegeleider rekenen, want hij staat open voor elke vraag die ik stel waarbij hij ook meestal de oplossing voor heeft. De werksfeer kan van leuk en gezellig veranderen naar serieus, maar dat hoort in het bedrijfsleven.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »