Terug

NIEUWS: Stikstofuitspraak Raad van State treft de bouw.

  • 27 / 09 / 2019 1
NIEUWS: Stikstofuitspraak Raad van State treft de bouw.

NIEUWS: Stikstofuitspraak Raad van State treft de bouw. Thibo Online: “Tandje bijzetten nu!”. Lees hier wat Thibo Online er aan doet om de nodige problemen te voorkomen.

Thibo Online: “Tandje bijzetten nu!”

 

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn: De Raad van State heeft een streep gezet door het Programma Aanpak Stikstof. Dit heeft directe gevolgen voor ca. 18.000 bouwprojecten in Nederland. Zo liggen werkzaamheden bij uitbreidingen aan snelwegen, maar ook de uitbreiding van Lelystad Airport stil. En de kans bestaat dat we onze snelheid op de Nederlandse snelwegen weer moeten matigen. Alles om de stikstofuitstoot terug te brengen.

 

Wat heeft dit met Thibo Online te maken? Nou, veel! Thibo Online produceert enorme hoeveelheden bouwhekken in diverse soorten en maten o.a. voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. En deze bedrijven ondervinden direct de gevolgen van de uitspraak van de Raad van State. Projecten gaan langer duren en de bouwhekken die bij Thibo Online afgenomen worden blijven daardoor ook langer staan. Resultaat: leegloop in de eigen voorraad bouwhekken wanneer nieuwe projecten, die niet de nadelen van de stikstofuitspraak ondervinden, zich aandienen en afgeschermd moeten worden.

 

Thibo Online is daarom, vooruitlopend op een oplossing uit Den Haag, volop aan het produceren om aan deze vraag te kunnen voldoen. Er wordt volop ingezet op de productie van nieuwe Premium bouwhekken, welke in de maand oktober bovendien met gratis bouwhek klem geleverd zullen worden. Geen klemmen nodig? Een extra korting per hek kan ook!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »