Terug

Nieuw bij Hitmetal: Jorn van Bragt

Nieuw bij Hitmetal: Jorn van Bragt

Zo nu en dan komen er nieuwe mensen bij. In dit geval is dat Jorn van Bragt. Jorn is aangenomen op de functie Warehouse Manager. Wil je meer lezen over wat dit inhoud, wie Jorn is en waar hij voor gaat zorgen? Lees dan de blog.

Zo nu en dan lichten we een werknemer van Hitmetal uit om hem/haar beter te leren kennen. Na “Assemblage Piet” maken we kennis met Jorn van Bragt. Jorn is onlangs begonnen bij Hitmetal op de functie Warehouse Manager. Om jullie een indruk te geven wie Jorn is en wat hij gaat doen binnen Hitmetal hebben wij hem kort geïnterviewd:

 

Smiley face

-Wie is Jorn van Bragt?

Mijn naam is Jorn van Bragt. Ik ben 30 jaar en ik ben geboren en getogen in Lieshout. Hier heb ik tot mijn 24 gewoond met mijn ouders, twee broers en een zus. Daarna ben ik eerst naar Bakel verhuisd en later naar Gemert, waar ik samenwoon met mijn vriendin. Na de basisschool ben ik naar Helmond gegaan om op Dr. Knippenbergcollege (ook wel; De Knip genoemd) VWO+ te studeren. Dit heb ik met succes afgerond waarna ik Informatica ben gaan studeren aan de TU in Eindhoven, helaas was dit niet de juist keuze. Daarna ben ik overgestapt naar Technische Bedrijfskunde, ook aan dezelfde TU, en heb hier mijn bachelor afgerond. Wat betreft hobby’s ben ik een fanatiek fitnesser. 

Welke ervaring breng jij mee?

Uiteraard heb ik veel kennis op gedaan tijdens mijn studie. Deze kennis komt wellicht goed van pas in de praktijk. Daarnaast heb ik de afgelopen 3,5 jaar bij Prodrive Technologies in Son en Breugel gewerkt. Hier ben ik werkzaam geweest als Teamleader Logistics en werkte ik met een groep van ongeveer 70 werknemers. Bij Prodrive draaide ik voornamelijk ploegen, zoals ik eerder vertelde ben ik later op mezelf gaan wonen waardoor de ploegen toch wat lastiger werden. Uiteindelijk heb ik besloten om van de ploegen af te stappen en te gaan kijken naar een nieuwe job.

 

Wat is je eerste indruk van Hitmetal?

Na wat zoeken kwam ik uit op een advertentie van Hitmetal. Ik kende het bedrijf op dat moment nog niet, later bleek dat Hitmetal is voortgekomen uit Thibodraad en Thibo bouwstaal, wat ik wel kende, want ik ging vroeger veel vissen aan de Aa, vlak bij het bedrijf. De functie in de advertentie beviel mij wel, uiteindelijke gesolliciteerd en na 3 gesprekken als winnaar uit de test gekomen en zo gestart bij Hitmetal. Bij Prodive was ieder proces tot in het kleinste detail helemaal uitgewerkt, ik merk dat dat bij Hitmetal wat minder is en daar ligt dus ook mijn uitdaging.

‘De productkennis van de mensen hier is heel hoog, ik hoef maar iets aan te wijzen en ze weten direct welke productcode daar bij hoort.’ - Jorn

..en dat is vrij lastig als de productcode uit alleen maar cijfers bestaat. Er werken leuke mensen en ik wordt veel betrokken bij alle werkzaamheden. Het is een omgeving waar mensen als je iets vraagt ook de tijd nemen om iets goed uit te leggen.

 

Waar ga je jezelf binnen Hitmetal voornamelijk mee bezig houden?

Mijn grootste uitdaging binnen Hitmetal is er voor zorgen dat alles volgens de juiste processen loopt. De doelstelling is dat de kwaliteit van het magazijn omhoog moet, minder fouten, voorraad betrouwbaarheid moet omhoog. Er kan altijd wel iets fout gaan, een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld inkomend materiaal waarop de leverancier geen ordernummer heeft vermeld. Dit is een probleem bij het inboeken. Aan mij dus de taak om deze fouten eruit te filteren, en in dit geval samen met de inkoper op te lossen, zodat de leverancier zich aanpast aan onze processen en er voor te zorgen dat het in de toekomst niet meer voorkomt. Een leuke uitdaging als je het aan mij vraagt!

 

Zijn er dingen waar je naar uitkijkt komende periode?

Ik kijk vooral uit naar de drukke periode. Momenteel is het nog wat rustiger, omdat het winterseizoen net aan het aflopen is. In de drukke periode daarentegen wordt gezegd dat het enorm druk gaat zijn, ik ben enorm benieuwd wat dit inhoud. Daarnaast kijk ik vooral uit naar de periode waarin de eerste veranderingen zijn vruchten af gaan werpen. 

 

5 jaar verder. Wat wil je bereikt hebben?

Wat bedrijft mijn privé situatie, misschien wel een aantal kinderen, je weet het nooit. Ik kom zelf uit een groot gezin maar ik heb begrepen dat mijn vriendin het bij 2 kinderen wil houden. Wat betreft mijn carrière, dan weet ik niet precies hoe dit gaat lopen. Tegenwoordig kan het allemaal heel snel veranderen, maar ik ben wel iemand die makkelijk 20 jaar kan blijven zitten, als ik het maar naar mijn zin heb.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »