Terug

Nieuw bij Hitmetal: Cees van den Hoven

  • 30 / 10 / 2019 0
Nieuw bij Hitmetal: Cees van den Hoven

Zo nu en dan komen er nieuwe mensen bij. In dit geval is dat Cees van den Hoven. Cees is aangenomen op de functie Manager Productie & Technische Ontwikkelingen. Wil je meer lezen over wat dit inhoud, wie Cees is en waar hij voor gaat zorgen? Lees dan de blog.

Wie is Cees van den Hoven?

Ik ben 53, getrouwd met Lucy en heb twee volwassen zonen. Ik heb meer hobby’s dan vrije tijd maar geniet er daardoor ook extra van. Naast sporten speel ik graag muziek. Het is heerlijk ontspannen met djembee (afrikaanse trommel) en soms pak ik mijn gitaar. Veel verder dan een kampvuur deuntje kom ik niet maar ook dat is heerlijk om te doen. Met een fotocamera loop ik graag de natuur in en maak er een sport van om zoveel mogelijk verschillende dieren te spotten. Met name vogels hebben mijn interesse. Ik bezoek regelmatig een kringloopwinkel op zoek naar mooie spulletjes uit de periode 1910-1970 (van art deco tot mid age). Moe van het “shoppen” is de kans groot dat je me in een goede koffiebar aantreft. Je hoeft dus niet te vragen of ik koffie lust; breng maar gewoon mee als je die toch gaat halen. ;)

 

Welke ervaring breng jij met je mee?

Na mijn opleiding aan de HTS werktuigbouwkunde ben ik bij Arend kantoormeubelair begonnen. Daar heb ik gewerkt als werkvoorbereider, groepsleider Technische Dienst en als groepsleider van de productie. In de avonduren heb ik bedrijfskunde gestudeerd en bij mijn overstap naar B&G Hekwerk ben ik Manager Productie en Manager Operations geweest. In die functie werd eigenlijk de basis gelegd voor het huidige contact met Hitmetal. Het hekwerk-wereldje is niet zo groot en het is “ons-kent-ons” en zo had ik ook contact met V&T (in 2013 overgenomen door Hitmetal). Na een uitstapje in de High Tech-industrie ben ik in de functie als BU-manager weer terug gekeerd in metaalverwerking.

 

Wat is je eerste indruk van Hitmetal?

Mijn eerste indruk van Hitmetal is dat het een bedrijf is met een open communicatie waar hard gewerkt wordt. De collega’s zijn vriendelijk en bereid om alles uit te leggen. Ook zie je dat het bedrijf hard gegroeid is en dat brengt specifieke problemen met zich mee. Ik merk bij veel mensen dat ze graag willen meedenken in hoe het beter kan.

 

Waar ga je jezelf binnen Hitmetal voornamelijk mee bezig houden?

Mijn belangrijkste en eerste taak bij Hitmetal is, na de samenwerkingsovereenkomst met Hexta, de integratie van de activiteiten van Hexta in goed banen te leiden. De productie-vestiging in Wolvega wordt gesloten en Hitmetal gaat deze activiteiten overnemen. Ik zal daarom de meeste dagen in Friesland zijn en steeds meer in Beek en Donk mijn gezicht laten zien.

Nadat het gebouw in Wolvega veegschoon is opgeleverd zal ik het team in Beek en Donk gaan versterken. Daarbij komt de nadruk te liggen op Productie en Technische Ontwikkelingen.

 

Zijn er dingen in de komende periode waar je naar uitkijk?

Ik zie veel potentieel in de organisatie en de wil om te veranderen. Aan de andere kant moet het tempo van veranderen ook te volgen zijn door iedereen die er al jaren werkt. Zowel op technisch als logistiek niveau wil ik graag weten waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Ik maak er haast een sport van om mijzelf te blijven verbazen. Daarna is het een mooie uitdaging om het allemaal net iets slimmer en beter te doen. Een proces dat je nooit alleen doet en kunt doen.

 

5 Jaar Verder. Wat wil je bereikt hebben?

Ik wil graag de visie van het bedrijf vertalen naar concrete doelen en acties. De groei-ambitie wil ik graag mee begeleiden. Niet alleen door nog harder te gaan werken maar af en toe ook een stapje terug te zetten om het overzicht te behouden. Ook om samen de succesjes te vieren. Na vijf jaar zouden we met trots moeten kunnen omkijken wat we samen bereikt hebben. Trots op het bedrijf dat je graag wil laten zien aan je vrienden en familie.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »