Terug

Kunstzinnige gaascreaties

Kunstzinnige gaascreaties

Bij Thibo Online bestellen diverse mensen gaasnetten voor verschillende doeleinden. Sommige zijn uniek, merkwaardig of juist heel grappig. We laten er een aantal zien in deze blog.

 

De gaaspanelen van Hitmetal staan al enige tijd op Thibo Online en te merken is dat de interesse naar dit product groot is! Chats met medewerkers van onze klantenservice wijzen uit dat de diversiteit in toepassingen waar de gaaspanelen voor gebruikt worden enorm is.

Op Thibo Online staan tientallen gaaspanelen en het kiezen van het juiste paneel kan daarmee wel eens lastig zijn. Het komt regelmatig voor dat we aanvragen krijgen voor de meest leuke, creatieve en kunstzinnige ideeën. Wij vinden het enorm leuk om te zien dat onze gaaspanelen op diverse manieren ingezet worden en wij willen dit graag met jullie delen. Hieronder volgen een aantal ideeën door onze klanten met ons gedeeld.

 

Welk idee vinden jullie het leukste en/of wat jullie zouden maken van een Thibo gaaspaneel. Laat het weten in de reacties!

 

 

EEN “KIWIPLANT-PANEEL”

Foto 1 (Bron: natuurlijktuinieren.be, Pinterest, http://www.natuurlijktuinieren.be/)

Foto 2 (Bron: Thersa Adamo, Pinterest https://www.pinterest.ch/pin/688347124276659797/?nic=1)

Gaas wordt regelmatig in de tuin gebruik. Hierboven zie je hoe de gaaspanelen worden gebruik om (fruit)planten tegenaan te laten groeien.

 

SAFETY FIRST!

(Bron: https://omroepzuidplas.nl/artikel/2014/04/17/nieuwerkerkse-vijver-ineens-wel-erg-vol)

(Bron: https://www.vandermarelproducties.nl/kikker-met-karakter/)

Je (klein)kinderen zijn je grootste goed! Maar je kan ook enorm genieten van je vijver! Weghalen voor de veiligheid is geen optie voor je. Al snel wordt gedacht om een hek omheen te zetten, maar kinderen worden groot en een tijdelijke oplossing met een gaaspaneel is wellicht een betere, eenvoudigere en goedkopere oplossing. Hierdoor kunnen de kinderen niet meer in de vijver vallen en kun je toch genieten van je mooie vijver. Daarnaast scheelt het ook een berg werk. En trouwens, op deze manier maak je het hongerige reigers ook wat lastiger jouw vissen als hún maaltijd te zien!

 

INDUSTRIE IN HUIS!

(Bron: ilovemyinterior.nl https://www.ilovemyinterior.nl/wandrek-van-gaas-diy/)

(Bron: Deezen.com https://www.dezeen.com/2015/08/09/london-homes-design-haus-liberty-exposed-plaster-marylebone-apartments-skip-stop-house/)

(Bron: mijnwebwinkel.nl https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/dkwwoonvision/a-52935566/tafellampen/hb4364-metalen-staande-lamp-met-gaas-85x27cm/)

Gaas is de laatste tijd enorm populair binnenshuis gezien de industriële look ervan. Het is erg divers en makkelijk in gebruik. Zoals je hierboven ziet kun je er eenvoudig diverse dingen van maken.

 

Heb jij toevallig iets van gaas in huis, laat het ons weten in de reacties!

 

 

EEN STEENGOEDE AFSCHEIDING!

(Bron: inrichting-huis.com https://www.inrichting-huis.com/tuin-ideeen/)

Al jarenlang levert Thibo kant-en-klare steenkorven of gaaspanelen aan de professionele steenkorvenbouwers, maar ook hobbyisten kunnen naar hartenlust bouwen met onze panelen. Thibo Online naast gaaspanelen ook een standaard voor geassembleerde steenkorf in het programma. Op de bovenstaande foto’s is nog maar eens te zien hoe ontzettend mooi steenkorven kunnen zijn.

 

 

EEN GROEN HEK VOOR JOU EN JE BUREN

(Bron: inrichting-huis.com https://www.inrichting-huis.com/tuin-ideeen/)

Soms worden gaaspanelen in combinatie met planten gebruikt om tuinafscheidingen te creëren. De planten groeien tegen het gaaspaneel omhoog en zorgen zo voor een groene wand. Een leuke manier om een je tuin weer een stukje groener te maken!

 

 

 

CONTAINER IN HET ZICHT? VERLEDEN TIJD!

Foto 1 (Bron: Karo Lin, Pinterest, https://www.pinterest.ch/pin/772156298581038763/?nic=1)

Foto 2 (Bron: Edith Bik, Pinterest, https://www.pinterest.ch/pin/372954412876119015/)

Pfff, die lelijke en stinkende afvalcontainers altijd. Waar zet je ze neer zodat je ze niet ziet? Gelukkig zijn er altijd creatieve geesten die daar een oplossing op weten. Het idee is hetzelfde als bij de tuinafscheidingen alleen in dit geval wordt het gebruikt voor de vuilnisbakken. Een goed idee, als je het aan ons vraagt.

 

 

GUN JE KIP DE RUIMTE!

Foto 1 (Bron: BackYardChickens,com, Pinterest, https://www.pinterest.ch/pin/323625923213724251/)

Foto 2 (Bron: http://gardenideas.decorapartment.tk, Pinterest, https://www.pinterest.ch/pin/786441153660527612/)

In eerste instantie moesten we er erg om lachen toen we de bovenstaande foto’s doorgestuurd kregen. Maar eigenlijk is het super gezellig en dierenvriendelijk. Op deze manier hebben de kippen veel meer loopruimte dan in zo’n klein hokje en zoals je op de eerste foto kunt zien vinden de kinderen het ook heel leuk! Het is een prima alternatief voor de kinderopvang. ;)

 

HIER BLIJVEN!

Foto 1 (Bron: helpmefind.com, Pinterest, https://www.pinterest.ch/pin/182255116146977412/)

Foto 2 (Bron: supportemotionalanimal.com, Pinterest, https://www.pinterest.ch/pin/760123243337251479/?nic=1)

Mensen die een kat hebben kennen de frustratie: buren kunnen het vervelend vinden wanneer jouw kat door hun tuin loopt en soms zelfs poept. De mensen van deze foto’s hebben daar een creatieve oplossing voor gevonden door gaas in te zetten. Op deze manier kunnen de katten niet meer over de schutting klimmen.

 

 

PADEL, JE KENT HET WEL!?

Een groot deel van de padelbanen bestaat uit gaas. Padel is een sport die de laatste tijd heel hip is. Het is een soort combinatie van tennis en squash. Het is lastig te zien op de bovenstaande foto. Maar als je goed kijkt kun je zien dat alleen de achterwand van glas is. De bovenste laag en de panelen aan de zijkant zijn gemaakt van gaaspanelen. Het gaas geeft het spelletje een extra dimensie, doordat de bal iedere keer anders wegspringt!

 

VLOERVERWARMING

Deze afbeelding geeft het perfect weer. Gaaspanelen worden regelmatig gebruikt voor vloerverwarming. De buizen van de vloerverwarmingen worden bevestigd aan de gaaspanelen, op deze manier blijven de buizen goed liggen wanneer het beton gestort wordt.

Foto 1 (Bron: okkicv.nl, http://www.okkicv.nl/diensten/vloerverwarming/)

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »