Terug

Hitmetal lanceert Thibo Online

Hitmetal lanceert Thibo Online

Het is eindelijk zo ver! Thibo Online gaat live. Thibo Online is de nieuwe webshop van Hitmetal. De nieuwe webshop richt zich op de online verkopen van Hitmetal BV. Hitmetal is een producent en totaalleverancier van allerlei metaal producten. Denk aan; tijdelijk hekwerk (bouwhekken) , permanent hekwerk (spijlen hekwerk, draai- en schuifpoorten), gaas en nagels. Met de nieuwe webshop gaat Hitmetal de eindgebruiker bedienen, wil je meer lezen over Thibo Online, Hitmetal en de USP's? Lees dan de volledige blog!

Het is dan eindelijk zo ver! Thibo Online is in de lucht. De Thibo Online webshop is onderdeel van Hitmetal BV, producent en groothandel voor permanente en tijdelijke hekwerksystemen, gepuntlast gaas en nagels, en start met de online verkoop van bouwhekken en accessoires.

Thibo Online richt zich op de particuliere en zakelijk markt, kortom: het is voor iedereen mogelijk om producten te kopen. Snelle levering, een ruim assortiment, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de Unique Selling Points (USP’s) van Thibo Online.

 

Bezoek de webshop nu op: www.thibo-online.nl

 

 

Snelle levering

Snelle leveringen, een van de services die Thibo Online haar klanten garandeert. Bij Thibo Online koop je rechtstreeks bij de producent, daarnaast beschikt Thibo Online over een groot magazijn. Hierdoor krijgt Thibo Online de producten altijd binnen 2 á 5 werkdagen bij de klant. Toch even niet op voorraad? Dan is het zo geproduceerd.

 

Ruim assortiment

Wanneer je de webshop bezoekt dan zal je zien dat Thibo Online een ruim assortiment aan bouwhekken heeft. Over de jaren heen is de vraag naar diversiteit en diverse verstevigingsopties almaar gestegen. Door de eigen productie heeft Thibo Online hier snel op in kunnen  springen.

 

Thibo Online biedt stevige naverzinkte bouwhekken, geschikt voor korte projecten of de verhuur, bouwhekken indien het budget beperkt is, high security bouwhekken voor extra veiligheid en meer.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende toepassingen aan de bouwhekken toe te voegen, denk bijvoorbeeld aan hoekverstevigingen of een extra middenbuis.

 

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit, dat zegt toch iedereen? Klopt, maar wij kunnen het waarmaken doordat we eigen producent zijn van onze producten en verbeteringen direct door kunnen voeren. Zó zijn de hekken van Thibo Online ontstaat en zó zijn ze van de kwaliteit van heden ten dagen.

 

Betrouwbaarheid

Hitmetal B.V., en daarmee Thibo Online, is al ruim 175 jaar actief in de markt en wordt derhalve als zeer constante speler bestempeld. Afspraak is afspraak en het Thibo Online team staat voor de klant klaar om alle vragen te beantwoorden en aankopen vlot te laten verlopen.

 

Bezoek de webshop nu op: www.thibo-online.nl

 

Historie van Hitmetal

In 1842 start timmerman en aannemer Piet van Thiel een spijkerfabriek in Beek en Donk, waar de spijkers met de hand worden gemaakt. In 1852 stappen de twee jongere broers van Piet van Thiel ook in de spijkerfabriek, die verder gaat onder de naam Gebroeders Van Thiel Beek en Donk.

 

In 1987 wordt de productie van bouwstaalmatten afgesplitst en gaat de onderneming verder onder de naam Thibodraad. Thibodraad specialiseert zich verder in de productie van draadnagels en gepuntlast gaas.

 

In 2003 vindt een complete heroriëntatie plaats en wijzigt de strategie van een zeer productiegerichte benadering naar een marktgerichte benadering. Aansluitend in 2004 verandert de naam in Hitmetal. In 2008 wordt Hitmetal volledig zelfstandig en komen de aandelen in handen van privé investeerders en het management.

 

In 2013 neemt Hitmetal alle activiteiten, producten en medewerkers over van V&T Fencing en V&T Metaal uit Gemert. Door de overname kan Hitmetal nu een compleet programma van standaard en maatwerk hekwerksystemen aan professionele hekwerkplaatsers leveren, inclusief geautomatiseerde poorten en spijlenhekwerk. Hitmetal is door de overname de grootste onafhankelijke hekwerkproducent en -groothandel in de Benelux geworden.

 

In 2018 begint Hitmetal een webshop genaamd Thibo Online waarbij het zich richt tot de online verkopen van het programma van Hitmetal aan de eindgebruiker.

 

 

Bezoek de webshop nu op: www.thibo-online.nl

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »