Terug

Functioneel kan ook mooi zijn!

Functioneel kan ook mooi zijn!

Lees meer over de het paradepaardje van Hitmetal; de Modius poort!

Hoewel bij een hekwerk of poort veelal over functionaliteit nagedacht wordt, wil het oog ook wel eens wat! Met de Modius draai- en schuifpoortenlijn slaat Hitmetal de spijker op zijn kop. Een prachtig design, zonder functionaliteit uit het oog te verliezen.

De markt raakt meer en meer verzadigd met hekwerkproducten die niet of nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden zijn. De verschillen zitten hem vaak in details of kleine technische afwijkingen. Voor een leek niet te zien. Dit bracht Hitmetal op het idee om een compleet nieuwe poortenlijn op de markt te zetten.

Een lijn waarbij geen concessies gedaan werden aan de kwaliteit en uitstraling. En een lijn die direct herkenbaar zou zijn aan de unieke eigenschappen en de buren zou laten watertanden.

De poort wordt in huis in Beek en Donk vervaardigd en is daarmee met trots een écht Nederlands product. Het gebruik van hoogwaardige aluminium profielen biedt de klant de keuze uit 10 verschillende uitvoeringen, waarmee de lijn voor ieder wat wils kan bieden.

Standaard scharnieren? Nee! Looks, daar gaat het bij de Modius om. Er is daarom voor scharnieren gekozen die normaliter niet of weinig in de hekwerkindustrie gebruikt worden als standaard, maar er gewoon zeer strak uitzien. En bij looppoorten is een dranger standaard in het scharnier verwerkt, zodat de poort netjes en automatisch achter je dichtvalt.

Naast de draaipoort is de Modius ook in schuifpoort uitvoering verkrijgbaar. Ook hierbij staat uitstraling niet ter discussie. De Modius schuifpoorten worden Plug and Play voorgeassembleerd door Hitmetal en voorzien van een moderne en strakke structuurcoating. Allemaal standaard! En met het CE keurmerk voldoen de poorten aan alle veiligheidseisen, die aan geautomatiseerde poorten gesteld worden.

We begrijpen dat al deze lovende woorden over het plug and play moeilijk te geloven zijn, daarom willen wij het je graag laten zien. Onderstaande video laat zien hoe een Modius poort wordt geïnstalleerd. 

De Modius is de afgelopen jaren het ware paradepaardje van Hitmetal geworden en daar zijn we trots op!

De Modius Poortenlijn van Hitmetal – Modulair, Modern, Mooi…

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »