Terug

Topkwaliteit bouwhekken van Thibo! Waarom dan nog verstevigen?

Topkwaliteit bouwhekken van Thibo! Waarom dan nog verstevigen?

Regelmatig krijgen we de vraag om een compleet bouwhekwerk op locatie te leveren. Doe maar “gewoon een goed hek met blokken en klemmen erbij” luidt de opdracht dan. Geen probleem, gaan we regelen! Maar...

Regelmatig krijgen we de vraag om een compleet bouwhekwerk op locatie te leveren. Doe maar “gewoon een goed hek met blokken en klemmen erbij” luidt de opdracht dan. Geen probleem, gaan we regelen! Maar je wil toch niet “een” goed hek, maar “hét” goede hek? Juist! Laat je dus niet foppen met een veelgehoorde uitspraak dat een bouwhek een bouwhek is. Niets in minder waar!

Wil je waar voor je geld, vraag dan gerust om advies en zorg ervoor het maximale uit het (gebruik van je) bouwhek te halen. Zowel tijdens als na gebruik van de hekken. Stel jezelf dus ook de vraag wat je ermee gaat doen, zowel tijdens als na gebruik.

Hoewel de standaard bouwhekken van Thibo binnen hun prijsklasse al van Nederlandse topkwaliteit zijn, is het soms aan te raden de bouwhekken nog extra te verstevigen. Hoezo dan? Moet een bouwhek van topkwaliteit nóg beter gemaakt worden? Jazeker!

 

Wanneer dan?

1. Wanneer je doeken of zeilen aan de bouwhekken gaat monteren. Vergis je niet in de kracht van wind! Zelf moeder natuur kan het van een Thibo bouwhek winnen. ;)

2. Wanneer je wilt dat je projectlocatie voor een langere tijd dan gemiddeld netjes oogt met bouwhekken die tegen een stootje kunnen en er dus na een langere periode nog piekfijn uitzien?

3. Wanneer je met enige regelmaat bouwhekken moet verplaatsen of (tijdelijk) op moet slaan tijdens je project. #Doeslief geldt helaas niet voor hoe er normaal gesproken om wordt gegaan met bouwhekken.

4. Wanneer je bij verkoop van de bouwhekken, na afloop van je project, het maximale ervoor terug wilt krijgen. Recht levert meer op dan krom!

5. Wanneer je de bouwhekken vaker gaat gebruiken en op zoveel projecten als mogelijk af wilt schrijven. Het maximale rendement bij een kleine upgrade van het bouwhek.

 

Denk dus twee keer na voordat je denkt dat “een bouwhek gewoon een bouwhek is” en besef je: ook bij bouwhekken is goedkoop soms uiteindelijk duurkoop!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »