Terug

Assortiment alert!

Assortiment alert!

Thibo Online breidt uit, dit keer met draaipoorten! Lees hier alles over de uitbreiding.

Thibo Online breidt assortiment uit met draaipoorten

Now we’re talking business! Geweldig, de draaipoorten staan online. Stel je voor: je gaat met de auto op vakantie richting Italië dat betekent een rit van 1000+ km lang, een flinke rit en het einde nog lang niet inzicht. Je ziet nog geen licht aan het eind van de tunnel, maar je gaat gewoon rijden. Want je weet dat de bestemming het ritje waard is. Hitmetal is een tijdje geleden ook aan zo’m soort “rit” begonnen, een lange tocht met als resultaat: Thibo Online, een webshop met daarop alle producten van Hitmetal. We zijn er nog niet maar we hebben onze volgende mijlpaal bereikt, de toevoeging van de draaipoorten.

De draaipoorten zijn op een eenvoudige manier onderverdeeld. Er is gekozen voor drie hoofdgroepen: Industriële draaipoorten, Design draaipoorten en tuinpoorten. Binnen iedere groep zijn de poorten in zowel enkele als dubbele uitvoering verkrijgbaar.

 

INDUSTRIELE DRAAIPOORTEN

Een industriële draaipoort is te herkennen aan de industriële look van de poort. Je zult deze poorten ook voornamelijk vinden bij:

 

 • Bedrijventerreinen
 • Opslagterreinen
 • Luchthavens
 • Parkeergarages
 • Onderwijsinstellingen
 • Transport- en distributiebedrijven
 • Haventerreinen
 • Kantoorpanden

 

Hoewel de industriële poort er goed uit moet zien, zijn de “looks” ondergeschikt aan de functionaliteit. De industriële poorten zijn oerdegelijk en dienen één voornamelijk doel: ongewenste gasten buiten houden!

 

 

 

DESIGN DRAAIPOORTEN

Bij de Design draaipoorten van Thibo Online hebben hun naam te danken aan de moderne uitstraling die deze poortenlijn met zich meebrengt en de modulaire opbouw bij productie. De Modius Design draaipoortenlijn van Thibo Online is volledig in huis ontwikkeld en wordt ook in huis geproduceerd. Made in Holland dus! Bij het maken van deze poorten is aan alles gedacht wanneer het aankomt op het uiterlijk van de poort. Een strakke aluminium vulling in maar liefst 10 verschillende uitvoeringen, gestroomlijnde scharnieren met geïntegreerde dranger voor de looppoorten en bijpassend beslag. Ook deze draaipoorten zijn te verkrijgen in Diverse uitvoeringen en met een enkele of dubbele vleugel.

 

 

 

 

 

TUINPOORTEN

Een uitgebreide omschrijving is voor deze draaipoortengroep eigenlijk overbodig. De naam zegt voldoende: ‘Tuinpoorten’. Simpel, maar toch stijlvol. Goedkoop, maar toch betrouwbaar. Kortom, de ideale poort voor in je tuin! Verkrijgbaar in dubbelstaafmat uitvoering of gaasvulling 50 x 50 mm.

 

 

WAT MOET IK KIEZEN?

Met deze mooie draaipoortlijnen begrijpen we dat het lastig is om te kiezen. Zal ik voor de Design, industriële of juist tuinpoort gaan. Om je te helpen met kiezen hebben we in de onderstaande tabel een overzicht gemaakt met daarin een aantal criteria die wellicht je keuze kunnen vereenvoudigen.

 

 

Indien je opzoek bent naar een draaipoort, dan hopen we dat je na het lezen van deze blog een tot een goede keuze bent gekomen. Toch nog vragen. Neem dan contact met ons op!

 

Bedankt voor het lezen van onze blog. Heb je tips of wil je een blog over een specifiek onderwerp, laat het ons in de reacties weten!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »