Retour

  • Plus de 175 ans d'expérience
  • Programme le plus complet du BeNeLux
  • Question? Réponse dans les 24 heures!

Conditions de promotion

Beloon jezelf met shoptegoed! Bij Thibo Online hechten we veel waarde aan de meningen van onze klanten. Hierdoor kunnen wij onze webshop en online dienstverlening blijven verbeteren. Maak nu, bij besteding van minimaal €500,- (*aan materialen, excl. vrachtkosten of andere orderkosten) kans op een waardebon van €25,- van Bol.com, door een review achter te laten.

Momenteel hebben wij een score van 9+ uit 10 gekregen. Voor zover een hele mooie score, maar wij willen ons blijven verbeteren en hoe kan dat nu beter dan te horen krijgen van jou als klant wat je van ons vindt! Help jij ons?

Hoe werkt het?

Nadat je een order van minimaal 500,- (*) hebt geplaatst en je jouw producten hebt ontvangen kun je een Kiyoh review achterlaten. Wanneer je dit doet, vergeet dan niet je voor- en achternaam achter te laten, want op deze manier kunnen wij de review koppelen aan je order. In de order staan alle gegevens die wij nodig hebben om de cadeaukaart te verzenden. We geven iedere dag een bon weg, dus schrijf die review en maak kans! Bedankt!

Review achterlaten, dat kan hier:

https://www.kiyoh.nl/thibo_online/

Comparer les produits Supprimer tous les produits

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »