Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
13 Jun 2019

Topkwaliteit bouwhekken van Thibo! Waarom dan nog verstevigen?

Regelmatig krijgen we de vraag om een compleet bouwhekwerk op locatie te leveren. Doe maar “gewoon een goed hek met blokken en klemmen erbij” luidt de opdracht dan. Geen probleem, gaan we regelen! Maar je wil toch niet “een” goed hek, maar “hét” goede hek? Juist! Laat je dus niet foppen met een veelgehoorde uitspraak dat een bouwhek een bouwhek is. Niets in minder waar!

Wil je waar voor je geld, vraag dan gerust om advies en zorg ervoor het maximale uit het (gebruik van je) bouwhek te halen. Zowel tijdens als na gebruik van de hekken. Stel jezelf dus ook de vraag wat je ermee gaat doen, zowel tijdens als na gebruik.

Hoewel de standaard bouwhekken van Thibo binnen hun prijsklasse al van Nederlandse topkwaliteit zijn, is het soms aan te raden de bouwhekken nog extra te verstevigen. Hoezo dan? Moet een bouwhek van topkwaliteit nóg beter gemaakt worden? Jazeker!

 

Wanneer dan?

1. Wanneer je doeken of zeilen aan de bouwhekken gaat monteren. Vergis je niet in de kracht van wind! Zelf moeder natuur kan het van een Thibo bouwhek winnen. ;)

2. Wanneer je wilt dat je projectlocatie voor een langere tijd dan gemiddeld netjes oogt met bouwhekken die tegen een stootje kunnen en er dus na een langere periode nog piekfijn uitzien?

3. Wanneer je met enige regelmaat bouwhekken moet verplaatsen of (tijdelijk) op moet slaan tijdens je project. #Doeslief geldt helaas niet voor hoe er normaal gesproken om wordt gegaan met bouwhekken.

4. Wanneer je bij verkoop van de bouwhekken, na afloop van je project, het maximale ervoor terug wilt krijgen. Recht levert meer op dan krom!

5. Wanneer je de bouwhekken vaker gaat gebruiken en op zoveel projecten als mogelijk af wilt schrijven. Het maximale rendement bij een kleine upgrade van het bouwhek.

 

Denk dus twee keer na voordat je denkt dat “een bouwhek gewoon een bouwhek is” en besef je: ook bij bouwhekken is goedkoop soms uiteindelijk duurkoop!

Be the first to comment...
Leave a comment
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »